Середа, 03 липня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Відео Спорт

Світловодські ліцеїстки яскраво виступили у Києві Новина з фото Новина з відео

Світловодські ліцеїстки яскраво виступили у Києві
Команда волейболісток комунального закладу "Ліцей сучасної освіти "Інтелект" (колишні школи №2, 3, 8), отримавши перемогу у районному та обласному етапах, стали учасниками фінального етапу спортивних змагань "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" у м. Києві, що відбувся 13-16 червня 2024 року, де успішно і гідно представили Кіровоградщину.
^ Реклама ^

Команда наших дівчат під керівництвом вчителів фізичної культури Ігоря Дмітрієва та Сергія Головка, у складі: Семерій Валерія, Семерій Ніка, Бирилова Анастасія, Бричко Каріна, Марченко Марія, Сичевська Марія, Заєць Амелія, Костюченко Мілана, Миронюк Варвара, показала себе професійно і яскраво.

У першій грі обіграли команду з Києва. Наступна гра принесла перемогу дівчаткам із Запоріжжя, а нашим спортсменкам — досвід, наполегливість і мотивацію.





"Змагання такого формату проводилися вперше, дівчата пройшли довгий шлях, починаючи з міського етапу. Були ситуації з травмами, змінами складу команди, але все ж таки потрапили у фінал! — ділиться враженнями Ігор Дмітрієв. — У першій грі дівчата зібрались та виклалися на всі 100%, що дало можливість переломити гру на свій бік і перемогти. Емоції зашкалювали! Друга гра була ще більш напружена. Наша команда зробила все, що могла!"


Ігор Дмітрієв розповідає, що цього року організатори запропонували Олімпійську систему змагань — програв і додому. Але дослухалися до побажань учасників і заявили, що в наступному році V етап буде груповим для того, щоб усі змогли поборотися та бути в рівних умовах. Тож далі буде!

Світловодські ліцеїстки яскраво виступили у Києві

Поїздка до Київа стала можливою завдяки меценатам — людям, яким не байдуже майбутнє нашої громади. Висловлюємо щиру вдячність за підтримку та допомогу в організації поїздки Юрію Скічку — директору ТОВ "Світловодський річковий термінал", Ігорю Безкосному, директору ТОВ "Світловодськ Монтажсервіс", Віктору Королю — генеральному директору ПП "Віктор і К", приватному підприємцю Василю Квіташу та його друзям, Мирославу Івасюку, депутатам Кіровоградської обласної ради Михайлу Литвиненку, Олегу Медянику.

Світловодські ліцеїстки яскраво виступили у Києві

Дякуємо Управлінню освіти, молоді та спорту Світловодськї міськради за активну роботу у реалізації цього масштабного спортивного проєкту. Ми всі — єдина команда з великим українським серцем! Разом — переможемо!

Світловодські ліцеїстки яскраво виступили у Києві

Тетяна Мельник,
директорка ліцею "Інтелект"
  • Нравится
  • 2



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top