Середа, 03 липня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Некролог

Загинув захисник України Ян Цибульський Новина з фото

Загинув захисник України Ян Цибульський
Під час виконання бойового завдання в районі села Тихого Харківської області загинув 22-річний захисник України Ян Цибульський.
Про це повідомляється на сайті Світловодської міської ради.

Ян Цибульський народився у місті Біляївці Одеської області, де прожив разом зі своєю бабусею до 18 років. Згодом переїхав до Світловодська. Навчався в Одеській школі-інтернаті №87 для дітей із вадами зору. Здобув професію тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва у Лиманському професійно-технічному училищі. Працював різноробочим та вантажником. Полюбляв риболовлю. Захоплювався ремонтом комп’ютерної техніки та велосипедів.

1 березня 2024 року Ян добровільно вступив до лав Збройних сил України. Служив стрільцем-помічником гранатометника відділення морської піхоти.

10 червня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі села Тихого Харківської області Ян Цибульський загинув внаслідок несумісних із життям поранень.

"Співчуваємо родині та близьким Героя, щиро розділяємо біль втрати та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна слава та світла пам’ять нашому Воїну-захиснику!" — йдеться в офіційному повідомленні.


Ян був доброю, чуйною, порядною людиною, завжди готовою прийти на допомогу. Цінував і поважав свою бабусю, яка піклувалася про нього та допомагала.

Світла пам’ять…
  • Нравится
  • 1


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.


Партнери:


Top