Вівторок, 30 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Некролог

Загинув захисник України Олександр Ковальов Новина з фото

Загинув захисник України Олександр Ковальов
Поблизу села Первомайське Донецької області, на полі бою з російськими загарбниками, 10 лютого загинув 43-річний старший лейтенант ЗСУ Олександр Михайлович Ковальов.
Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті Світловодської міської ради.

Олександр Ковальов народився 25 січня 1980 року у м. Світловодську. Навчався у загальноосвітній школі №5. Закінчив Полтавську сільськогосподарську академію. Після навчання працював консультантом у магазинах "Апельсин" та "Домовой".

Брав участь у Революції Гідності, після чого поїхав захищати Батьківщину на Одеському напрямку в складі бригади спеціального призначення "Азов", служив до середини 2019 року.

23 лютого 2022 року Олександр Ковальов вирушив на заробітки до Польщі, а вже 24 лютого 2022 року, дізнавшись про повномасштабне вторгнення Росії в Україну, повернувся додому. Наступного дня Олександр став на захист України, служив у Добровольчому українському корпусі (ДУК), у 67-мій окремій бригаді, був командиром стрілецького взводу стрілецької роти, стрілецького батальйону, старший лейтенант.

Загинув Олександр Ковальов 10 лютого 2024 року в бою за свободу і незалежність України поблизу села Первомайське Донецької області під час виконання службових обов’язків.

Світла пам’ять…

Прощання з Олександром Ковальовим відбудеться 15 лютого:
  • о 09:30 — біля будинку №16 по вул. Незалежності (Котовського);
  • о 10:00 — чин похорону на центральній площі міста. 


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top