Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Некролог

Вічна пам'ять! Новина з фото

Вічна пам'ять!
Із глибоким сумом та безсмертним жалем приймаємо важку звістку про передчасну втрату відомого медичного фахівця — Юрія Миколайовича Котенка.
21 грудня 2023 року, на 61-му році свого життя, його забрала з життя немилосердна хвороба, залишивши за собою глибокий слід у душах тих, хто з ним мав честь працювати та жити.

Доля наділила його можливістю присвятити своє життя благородній справі лікаря, про що свідчать його трудові досягнення в медичній галузі. Юрій Миколайович, як досвідчений лікар-організатор охорони здоров’я та видатний хірург-стоматолог, завжди був на передовій лінії медицини Світловодська.

Не лише у медичній сфері, але й на громадських посадах, Юрій Миколайович залишив відбиток у серцях тих, хто його оточував. Упродовж 2010-2015 років він віддавав свої сили та енергію міському самоврядуванню, приносячи вагомий внесок у розвиток нашого міста.

Його приклад служби та вірності ідеалам залишиться в наших серцях назавжди. Нехай земля буде йому ласкавою, а пам'ять про нього світлою.

Колектив Центру первинної медико-санітарної допомоги Світловодської міської ради висловлює щирі співчуття родині та близьким Юрія Миколайовича.

Вічна пам'ять!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top