Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

25-річна мешканка Світловодська організувала порностудію

25-річна мешканка Світловодська організувала порностудію
Діяла порностудія у місті близько року.
^ Реклама ^

За процесуального керівництва прокурорів Кіровоградської обласної прокуратури припинено діяльність та повідомлено про підозру організованій злочинній групі у складі трьох осіб у виготовленні з метою розповсюдження та розповсюдженні відеопродукції порнографічного характеру (ч.3 ст.28, ч.3 ст.301 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що організувала злочинне угруповання 25-річна мешканка Світловодська. До протиправної діяльності залучила ще двох місцевих мешканців.

Підозрювані самостійно виготовляли, а потім оплатно збували фото та відеопродукцію порнографічного характеру. Для цього заздалегідь підшукували та винаймали квартири, готельні номери, масажні кабінети, попередньо облаштовували їх під протиправну діяльність. Дівчат для фото та відеозйомок знаходили через соцмережі. Виготовлену порнопродукцію розміщували на закритих веб-ресурсах всесвітньої мережі "Інтернет" для подальшого оплатного перегляду та завантажування користувачами мережі.

Діяла порностудія у місті близько року.

Під час обшуків правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, мобільні телефони, грошові кошти, отримані у результаті збуту виготовленого матеріалу та інші речові докази.

Наразі організатору та співучасникам злочину оголосили підозри. До суду подано клопотання про застосування відносно учасників групи запобіжних заходів тримання під вартою.

Згідно з законодавством порушникам передбачено покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Досудове розслідування — Головне управління Національної поліції у Кіровоградській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top