Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Освіта Некролог

Світлої пам’яті Яни Коновалової Новина з фото

Світлої пам’яті Яни Коновалової
Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Пішла з життя жінка, яка своїми діями та вчинками, своїм розумом виховала не одне покоління учнів, вміло вчила їх мудрості та відповідальності. Життя її обірвалося в повному розквіті сил і творчих планів…
Яна Олександрівна Коновалова усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.

"Коли помирає людина, світ стає біднішим, бо втрачає те, чим вона жила, як сприймала все, що її оточувало, якою багатою і щедрою була її душа, сутність", — сказав хтось із великих.


Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Яну Олександрівну — справді неординарну особистість, яскраву, невтомного і самовідданого вчителя, хорошого колегу. Яна Олександрівна була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, гарною донькою, люблячою матір’ю…

Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою.

Колектив комунального закладу "Гімназія "Нове місто" висловлює щирі співчуття з приводу передчасної смерті колишнього вчителя початкових класів, розділяє скорботу і біль рідних, друзів, колег – усіх, хто знав і працював з Яною Олександрівною.

Світла пам’ять про Яну Олександрівну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях.

Мій любий вчителю, ти тільки знай:
Любов до тебе житиме завжди,
У будь-яку годину, будь-де ти пам’ятай:
Закладений тобою скарб в нас житиме віки.


Колектив комунального закладу "Гімназія "Нове місто"

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top