Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Освіта

Ліцей «Лінгвіст» потрапив у «ТОП-200 шкіл України» Новина з фото

Ліцей «Лінгвіст» потрапив  у «ТОП-200 шкіл України»
У рейтинг "ТОП-200 шкіл України за результатами НМТ 2023 року" потрапили два заклади загальної середньої освіти Кіровоградській області: ліцей "Лінгвіст" зі Світловодська та Центральноукраїнський науковий ліцей з Кропивницького.
^ Реклама ^

Цього року учасники пройшли тестування в умовах воєнного стану. Тож, замість традиційного зовнішнього незалежного оцінювання був національний мультипредметний тест (українська мова, математика, предмет на вибір).

Національний мультитест пройшов у формі комп’ютерного тестування з використанням лише завдань із закритою формою відповіді. 

Під час проходження НМТ учасники стикалися з деякими ускладненнями, зокрема тестування переривалося через повітряну тривогу та технічні труднощі, пов’язані з кібератаками на систему національного мультитесту. Однак, за повідомленнями Українського центру оцінювання якості освіти, усі труднощі було подолано і за результатами наші ліцеїсти потрапили у ТОП-200!

Довідково: 1 вересня розпочав свою діяльність оновлений ліцей сучасної освіти "Інтелект" (директорка Тетяна Мельник) — потужний навчальний заклад до складу якого увійшли комунальні заклади "Власівський ліцей "Ерудит", "Ліцей №2 імені Вадима Бойка" та "Ліцей №3 "Лінгвіст". У об’єднаному ліцеї навчаються 1500 учнів, працюють 112 педагогів.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top