Субота, 27 квітня 2024

^ Реклама ^
Спорт

Світловодські волейболісти — срібні призери чемпіонату України Новина з фото

Світловодські волейболісти — срібні призери чемпіонату України
Із 31 серпня по 3 вересня у Києві відбувся чемпіонат України U-21 з волейболу пляжного сезону 2022/2023 років.
^ Реклама ^

Троє волейболістів зі Світловодська — вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 (директор Василь Мороз, тренерка Анна Меркулова) — Михайло Меркулов, Олександр Хоменко та Андрій Меркулов представляли Кіровоградщину на цих змаганнях.

У категорії "юнаки" змагалися 12 команд з усієї країни.

Пара Хоменко/Меркулов зіграла дві гри, які видалися невдалими для молодих спортсменів. Поступившись суперникам у двох поєдинках з рахунком 0-2, наші волейболісти посіли IX місце чемпіонату.

Пару Михайлу Меркулову на цьому турнірі склав волейболіст з Києва — Дмитро Козій (тренер Олександр Головченко). Михайло і Дмитро вибороли три перемоги та розпочали боротьбу за чемпіонське звання, але, поступившись у фіналі своїм суперникам з рахунком 1-2, зайняли II місце чемпіонату.

Світловодські волейболісти — срібні призери чемпіонату України

"Змагання були важкі, але цікаві. Для Андрія та Олександра це гарний досвід, а Дмитро і Михайло показали прекрасний результат", — коментує змагання тренерка Анна Меркулова. — Далі у нас класичний волейбол та участь в змаганнях "Дитяча ліга". Дякую всім за підтримку та інтерес до цього виду спорту!"


Світловодські волейболісти — срібні призери чемпіонату України


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top