Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Фоторепортаж Спорт

Світловодські «Комети» здобули путівку у фінал чемпіонату України Новина з фото Новина з відео

Світловодські «Комети» здобули путівку у фінал чемпіонату України
19 серпня у Кременчуці відбувся черговий етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 серед кадетів — команд U-16, у якому достойно виступили дві світловодські команди: "Комети-1" та "Комети-2" КДЮСШ №1 (директор Василь Мороз, тренер Володимир Лисак).
^ Реклама ^

У цих змаганнях взяли участь 14 команд з Києва, Харкова, Полтави, Запоріжжя, Кременчука, Світловодська, яких розподілили на чотири групи, де по дві кращі команди виходили до чвертьфіналу.

У підсумку непростий шлях до фіналу пройшли команди "Комети-1" (Світловодськ) та "PUSH-TEAM" (Кропивницький). Наші поступилися гравцям з обласного центру з рахунком 8:10, виборовши друге місце на черговому етапі чемпіонату України.



Коментує спортивну подію тренер "Комет" Володимир Лисак:

"Перш за все, хочу відзначити хорошу гру капітана команди Івана Власюка, гравців Нікіти Кодака, Марка Салтикова, Олександра Мережі. Друге місце на етапі чемпіонату України — це гарний результат!

Ми команда класичного баскетболу 5х5, але вирішили подати заявку на черговий етап чемпіонату України з баскетболу 3х3, який Федерація баскетболу проводить у міжсезоння, коли немає великого баскетболу. Змагання з баскетболу 3х3 проводяться на вулиці, де є спеціальне покриття. Це олімпійський вид спорту, між іншим.

До Кременчука ми поїхали двома командами і у чвертьфіналі грали між собою. До фіналу вийшли з командою "PUSH-TEAM" (Кропивницький). На жаль, програли досвідченим гравцям з рахунком 8:10. Але, якщо в одному з турів займаєш 1 або 2 місце, автоматично потрапляєш у фінал. Тож, у суботу, 26 серпня, ми їдемо в Київ на чемпіонат України, будемо грати на Контрактовій площі. Організатори обіцяють онлайн трансляцію, слідкуйте за нами і вболівайте!"
Світловодські «Комети» здобули путівку у фінал чемпіонату України Світловодські «Комети» здобули путівку у фінал чемпіонату України Світловодські «Комети» здобули путівку у фінал чемпіонату України Світловодські «Комети» здобули путівку у фінал чемпіонату України Світловодські «Комети» здобули путівку у фінал чемпіонату України Світловодські «Комети» здобули путівку у фінал чемпіонату України Світловодські «Комети» здобули путівку у фінал чемпіонату України Світловодські «Комети» здобули путівку у фінал чемпіонату України Світловодські «Комети» здобули путівку у фінал чемпіонату України


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top