Понеділок, 20 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Як за 5 хвилин оформити страховку Зелена картка від ARX Рекламний матеріал

Як за 5 хвилин оформити страховку Зелена картка від ARX
Мінімум за 2-3 дні до перетину державного кордону на автомобілі, автобусі чи мотоциклі необхідно оформити міжнародну автоцивілку — страхування зелена картка. На сайті страхової компанії ARX купівля поліса онлайн займає лічені хвилини.
Страховка Зелена картка є обов’язковою

Міжнародна програма забезпечує фінансовий захист потерпілих у ДТП з вини іноземних транспортних засобів. Страхові компанії беруть на себе зобов'язання відшкодувати збитки замість власника автомобіля чи мотоцикла.

Ціни на лікування, запчастини та послуги СТО в Європі високі. Багато європейських країн встановили ліміт відповідальності страховиків на рівні мільйонів та десятків мільйонів євро. Наявність міжнародної автоцивілки фактично рятує сім'ю чи компанію українського автовласника від загрози банкрутства.

Особистість та громадянство водія-винуватця для врегулювання виплат зі страхування Зелена картка вторинні: поліс фактично поширюється на сам транспортний засіб з українською реєстрацією.


Поліс Зелена картка потрібно оформити за кілька днів до виїзду за кордон

Міжнародна страхова система об'єднує 48 країн світу. Для поїздки з України до Великої Британії через Польщу, Німеччину, країни Бенілюксу автовласнику не потрібно купувати декілька полісів — Зелена картка дійсна скрізь.

Прикордонники, поліцейські та страховики мають доступ до інформації про страхування через Центральну базу даних. Одразу після відправлення клієнту е-поліса компанія ARX проводить реєстрацію документа у ЦБД. Система захисту протягом певного часу здійснює перевірку даних.


Як без візиту до офісу СК ARX купити страховку Зелена картка

Оформлення страховки без посередників та онлайн-агрегаторів на офіційному сайті ARX доступне 24/7. Клієнти створюють персональний кабінет для зручного використання функціонала сайту.

Для оформлення страховки Зелена картка "Автоконсьєрж" потрібні такі документи:
  • техпаспорт транспортного засобу виключно з українською реєстрацією;
  • паспорт, ідентифікаційний код автовласника.

Процес купівлі поліса дуже простий: клієнт заповнює готову форму, вказує напрямок та тривалість поїздки. Мінімальний термін дії міжнародного страхування — 15 днів, максимальний — 1 рік. PDF-файл із полісом потрібно видрукувати на будь-якому принтері.

Досвідчені водії купують страховку Зелена картка ARX із запасом: дорога завжди непередбачувана, а в Європі міжнародна автоцивілка коштує набагато дорожче.

^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top