Понеділок, 20 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Які програми Pin-Up Foundation запроваджує для допомоги українцям

благодійність Pin-Up alt: Pin-Up проєкт Line-Upблагодійність Pin-Up alt: Pin-Up проєкт Line-Up

Pin-Up Foundation — благодійна організація, яка активно підтримує громадян України під час війни. Особливої актуальності програми Pin-Up Foundation набули під час повномасштабного вторгнення рф, коли вся країна згуртувалась для перемоги. Благодійна організація об’єднала навколо себе волонтерів та неурядові організації для підсилення підтримки українців, які постраждали внаслідок війни.

Особливості програм благодійної організації Pin-Up Foundation


В першу чергу варто сказати, що Pin-Up команда займається благодійністю в абсолютно різних напрямках, детальніше про них також представлено на ресурсі https://ua.korrespondent.net/ukraine/4584580-PIN-UP-Foundation-zapustyv-proekt-dopomohy-ukraintsiam-u-pryfrontovykh-mistakh  .


Програма "Покоління У" націлена на організацію евакуаційних рейсів до Європи для неповнолітніх, які потребують допомоги та підтримки.


В рамках програми "Пульс Нації" фонд допомагає лікарням за їх запитами. Так, фонд Pin-Up зробив закупівлю медикаментів та гігієнічних засобів для київської лікарні "Феофанія"


Програма "Рука Допомоги" забезпечує організацію волонтерської допомоги пенсіонерам, людям з інвалідністю та багатодітним сім’ям. Також волонтери відстежують запити про допомогу ВПО та людей, що постраждали від бойових дій. Кожна з цих категорій може розраховувати на отримання гуманітарної допомоги.


Також діє програма "Нова Країна". Волонтери з Pin-Up мають намір допомагати органам державної влади відновлювати громади після перемоги.


Гуманітарний проєкт Line-Up: чому його особливості


Команда Pin-Up Foundation отримала багато звернень від місцевих громад у прифронтових регіонах України з проханням допомогти забезпечити жителів життєво необхідними речами. Щоб оперативно допомагати українцям, було прийнято рішення створити проєкт Line-Up, до якого залучено досвідчених волонтерів та працівників фонду.


Мета проєкту — доставка у прифронтові регіони харчових продуктів, ліків, засобів гігієни, генераторів, акумуляторів та інших необхідних речей, а результати можна побачити на сторінці фонду https://www.instagram.com/pinup.foundation/ , де команда висвітлює всі деталі та інформацію про інші проєкти фонду. Волонтери займаються закупівлею необхідних товарів, знаходять найбільш безпечний маршрут і доставляють гуманітарну допомогу у прифронтові громади.

 


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top