Понеділок, 20 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Чи варто купляти дитячі коляски 2 в 1?

Чи варто купляти дитячі коляски 2 в 1? 
Народження малюка — це завжди додаткові клопоти та витрати. Однією з найдорожчих покупок є дитяча коляска. Сучасні моделі "2 в 1" дозволяють заощадити. Але багато молодих батьків вагаються, чи купляти такі коляски. Їхній аргумент — що для кожного віку потрібна своя модель. Праві вони чи ні? З’ясовуємо.

Переваги від використання колясок "2 в 1"


Перш ніж визначитися з перевагами та недоліками, варто розуміти, що представляє собою зазначена вище модель. Розглянемо на прикладі польського бренду Adamex. Отже, коляски Adamex 2 в 1 — це три окремих елементи:
  • універсальні шасі;
  • зручна люлька для новонароджених малюків;
  • місткий прогулянковий блок, що може використовуватись аж до досягнення дитиною трирічного віку.
Як бачите, жодних проблем із хребтом у новонароджених такий варіант візочків не викликає. Люлька має жорстку основу і забезпечує правильне положення дитини, навіть під час тривалих прогулянок. Серед інших переваг:
  • економія грошей — не потрібно купляти кілька транспортних засобів, ви берете одну якісну коляску й користуєтеся нею стільки, скільки вважаєте за потрібне;
  • зручні подорожі — люльку можна використовувати як переноску, а шасі можуть складатися і не займають багато місця;
  • гарний рівень прохідності — шасі на універсальних моделях великі, дозволяють долати будь-які перешкоди, а гарний рівень амортизації забезпечує комфорт переміщення у будь-яку пору року.
Варто просто вибрати відповідну модель, яких серед візочків Adamex дуже багато. Визначайтеся з кольоровою гамою, додатковим функціоналом та особливостями транспортного засобу, щоб він міг тішити вас щонайменше протягом трьох років. Оформити замовлення на вигідних умовах допоможе інтернет-магазин Avtokrisla.

Недоліки колясок "2 в 1"


Єдиним недоліком універсальних моделей є вага. Шасі нелегке, та й сам прогулянковий блок доволі об’ємний. Проте саме бренд Adamex постійно втілює новітні технології при виробництві візочків. Завдяки цьому вага їх універсальних моделей є нижчою, ніж у конкурентів зі схожою ціновою категорією.

Сміливо вибирайте моделі "2 в 1" від Adamex. Вони точно сподобаються молодим батькам, а завдяки високій якості дитині буде особливо комфортно.

^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top