Неділя, 28 квітня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

Браконьєр завдав збитків рибному господарству України на пів мільйона гривень Новина з фото

Браконьєр завдав збитків рибному господарству України на пів мільйона гривень
Порушник, використовуючи заборонені знаряддя лову, виловив 275 риб загальною вагою 116 кілограмів, чим завдав збитків рибному господарству України на 507552 гривень.
^ Реклама ^

Про це повідомляє Кіровоградський рибоохоронний патруль.

Порушника, який здійснював протизаконний вилов водних біоресурсів із човна за допомогою заборонених знарядь лову, було виявлено працівниками Кіровоградського рибоохоронного патруля спільно з оперативною групою Держрибагентства на Кам'янському водосховищі, поблизу Кременчуцької ГЕС, під час проведення рибоохоронного рейду сьогодні, 20 липня.

За допомогою ліскових сіток у кількості трьох одиниць загальною довжиною 150 метрів порушник виловив 117 карасів сріблястих, 62 плітки, 54 ляща, 35 судаків, 3 плоскирки, 2 синця, 2 чехоні. Загальна вага виловлених 275 риб склала 116 кілограмів. Загальна сума завданих рибному господарству України збитків становить 507552 гривень.

На місце порушення було викликано слідчо-оперативну групу Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області, які вилучили заборонені знаряддя лову, човен та біоресурси.

"На порушника складено протокол за частиною 4 статті 85 КУпАП. Розглядається питання внесення даних про порушення до ЄРДР, з метою притягнення порушника до кримінальної відповідальності за ч.1 ст.249 ККУ", — йдеться в офіційному повідомленні.


Кіровоградський рибоохоронний патруль нагадує, що у разі виявлення порушників треба негайно телефонувати на гарячу лінію патруля за номером: (095) 198 75 77.

Браконьєр завдав збитків рибному господарству України на пів мільйона гривень


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top