Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Спорт

Анна Меркулова та Олександр Дорошенко отримали обласні відзнаки Новина з фото

Анна Меркулова та Олександр Дорошенко отримали обласні відзнаки
Тренерам Світловодської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 (директор Василь Мороз) Анні Меркуловій (волейбол пляжний) та Олександру Дорошенку (бокс) оголошено подяки управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації (начальник Андрій Щетина) "за сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту області та з нагоди Дня тренера в Україні".
^ Реклама ^

Нагородження найкращих тренерів Кіровоградщини відбулося сьогодні, 19 липня, у стінах Кіровоградської обласної військової адміністрації.

З вітальним словом до тренерів Кіровоградщини звернувся начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович:

"Виховати чемпіона, створити команду у будь-якому виді спорту — значить покласти своє життя на результат, на рекорд, на перемогу! Уклін усім 150 тренерам Кіровоградщини, хто продовжує тримати спортивний фронт, виходити на тренування, на збори, проводити благодійні спортивні турніри на допомогу ЗСУ, здобувати чемпіонські призові місця, готувати членів збірних команд. Найщиріші слова подяки тренерам і спортсменам, які сьогодні зі спортивних полів пішли на поле бою захищати свою землю", — зазначив Андрій Райкович.


Анна Меркулова та Олександр Дорошенко отримали подяки та відзнаки "Кращий тренер" від начальника управління молоді та спорту Кіровоградської ОВА Андрія Щетини.

Вітаючи своїх колег із заслуженою відзнакою, директор КДЮСШ №1 Василь Мороз побажав тренерам нових перемог їхнім учням на змаганнях всіх рівнів.

"Нехай всі ваші "хочу" за допомоги ваших "можу" і "вірю" перетворюються у переможне "Ура!". Бажаю, щоб в житті у вас були вірні товариші і люблячі близькі, а в діяльності — необмежені можливості і великі успіхи", — привітав тренерів Василь Мороз.


Довідково:
Згідно з Указом Президента України №263/2021 від 24 червня 2021 року, День тренера в Україні відзначається щорічно 19 липня. Це свято спорту та наставництва, свято фізичної культури, виховання й педагогіки. Це професійне свято фахівців сфери фізичної культури і спорту, які ведуть навчально-тренувальну роботу, направлену на виховання та підготовку спортсменів.
Чому саме 19 липня? Цього дня 1996 року Україна вперше взяла участь в Олімпійських іграх як незалежна держава та самостійна команда.
Анна Меркулова та Олександр Дорошенко отримали обласні відзнаки
Анна Меркулова та Олександр Дорошенко отримали обласні відзнаки
Анна Меркулова
Олександр Дорошенко
Анна Меркулова та Олександр Дорошенко отримали обласні відзнаки


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top