Понеділок, 20 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Кращі смартфони Samsung 2023 року, які варто купити Рекламний матеріал

З наближення дати виходу iPhone 15 фанати затамовують подих в очікуванні двох звісток: які характеристики отримають нові Айфони, та скільки вони коштуватимуть. З Samsung ситуація простіша та більш передбачувана, адже виробник орієнтується на широкий загал покупців. Тому в його модельних каталогах можна знайти смартфони на будь-який гаманець та смак. Отже, розгляньмо декілька популярних смартфонів Samsung, що з’явилися у 2023 році.

Флагман поза сумнівами: Samsung Galaxy S23 Ultra

 
Кращі смартфони Samsung 2023 року, які варто купити
Якщо у назві смартфона Самсунг присутня літера "S", він належить до професійної преміальної категорії. На початку весни було презентовано смартфон Samsung Galaxy S23 Ultra, що є справжнім флагманом і за багатьма критеріями обходить головного конкурента iPhone 14 Pro Max.

Якщо готові витратити більш ніж 50 тисяч гривень на новий смартфон, Samsung Galaxy S23 Ultra здивує вас наступними характеристиками:
  • один з найпродуктивніших процесорів у світі – Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, а обсяг оперативної пам’яті становить 12 Гб, що не кожен ноутбук може похизуватися такими характеристиками;
  • 6,8-дюймовий Dynamic AMOLED 2X екран з роздільною здатністю Quad HD+ та щільністю 501 піксель на дюйм (рекордний показник);
  • неперевершені камери. Основний модуль 200+10+10+12 Мп. 12 Мп фронтальна камера. Фішки камер – перископ і 10-кратний оптичний зум. Це особливість лише Samsung S23 Ultra;
  • преміальні матеріали корпусу та герметичність за стандартом IP68;
  • ємна батарея 5000 мАг з надшвидким заряджанням 45 Вт.
Одним словом, це смартфон, що майже немає конкурентів. Ось декілька причин не пожалкувати кошти та купити Samsung S23 Ultra:
  1. Дійсно стильний та функціональний аксесуар, що підкреслить образ успішної та впевненої людини;
  2. Безпечний для зору екран, на якому добре видно зображення навіть у найяскравіший сонячний день;
  3. Камери професійного рівня – це підтвердили фахівці та експерти, що роздивлялись Samsung S23 Ultra буквально під мікроскопом;
  4. Продуктивне "залізо", що гарантує незрівнянну швидкодію, які б вимогливі додатки чи ігри ви не запускали.
Ну, а якщо ціна на Samsung S23 Ultra здається трохи завищеною, журитися не варто, адже виробник запропонує й інші новинки 2023 року, але, звісно, з дещо слабшими характеристиками.
 
Кращі смартфони Samsung 2023 року, які варто купити
 

Смартфони Самсунг 2023 року дешевші за Samsung S23

 
В цьому році південнокорейський технологічний гігант запропонував багато нових моделей смартфонів. Так, якщо шукаєте дешевий та надійний смартфон Самсунг, варто звернути увагу на апарати початкового рівня:
  1. Samsung Galaxy A04 – лінійка недорогих телефонів, що підтримують основні функції для спілкування, фото та мандрів у мережі інтернет. Вартість цих смартфонів розпочинається с позначки в 3 – 4 тисячі гривень і сягає шести тисяч за найпросунутіший екземпляр Samsung Galaxy 04s 4/64Gb;
  2. Galaxy A14 – трохи досконаліший телефонний апарат з покращеними параметрами та доступною ціною;
  3. Samsung Galaxy A24 – згідно з висновками фахівців одне з кращих придбань у ціновому діапазоні до 10 тисяч гривень. Фішки смартфона Самсунг – АМОЛЕД екран і гарні камери для селфі та фото.
Якщо маєте бюджет до 20 тисяч гривень, варто визначити такі моделі смартфонів Самсунг:
  • Galaxy A34;
  • Samsung Galaxy A54 – це справжній флагман у своєму класі для вибагливих покупців.
Не забуваємо про "магічні" смартфони Самсунг класу "M". Вже зовсім скоро у продажу повинні з’явитися Samsung Galaxy M34 та М54. Їхні версії минулого року (M33, M53) здивували фанатів не лише доступними цінами, але й найкращими характеристиками для свого цінового рівня.

^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top