Понеділок, 20 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Вибір бойлера на 80 літрів: правила та рекомендації від експертів Рекламний матеріал

Вибір бойлера на 80 літрів: правила та рекомендації від експертів
Раніше водонагрівачі використовувалися лише у заміських будинках, котеджах та на промислових об'єктах, але сьогодні у багатьох містах України припинили постачання гарячої води. Тому мешканці змушені купувати бойлери як альтернативу та готувати потрібну кількість води для комфортного життя. У середньому для сім'ї підійде водонагрівач об'ємом від 80 до 100 літрів.
До того ж, це найбільш популярний і раціональний за витратами варіант. Щоб помити посуд і прийняти душ цього достатньо, а тут https://comfy.ua/water-heater/vod_obem__ot-80-do-99-litrov/ можна знайти велику кількість рішень під свої запити. Вибірка за критеріями для покупки виключає будь-які проблеми у підборі та є гарантом правильного вибору ще й виходячи з бюджету.

Особливості вибору

Правильний підбір та покупка полягають у врахуванні всіх критеріїв:
  1. Спосіб встановлення. За цим критерієм водонагрівачі можуть бути підлоговими або настінними. Останні моделі потрібно встановлювати виключно на надійну несучу стіну з використанням перевірених дюбелів та заводських кронштейнів;
  2. Розташування. Моделі бойлерів можуть бути горизонтальними та вертикальними. Горизонтальні моделі часто встановлюються під стелею, коли немає вільного місця. Вертикальні вимагають місця, але є раціональними в експлуатації та зручними для отримання доступу для контролю та управління;
  3. Форма. Горизонтальні бойлери мають прямокутну форму, а вертикальні найчастіше круглу форму, хоча також можуть бути прямокутними. Вирізняють також тонкі моделі Slim;
  4. Нагрів та потужність. За потужність відповідає встановлюваний ТЕН. Чим вища потужність, тим швидше нагрівання. Бажано для квартири вибирати бойлер потужністю близько 2 кВт.

Об'єм бака та габаритні розміри підбираються індивідуально залежно від бажань та особливостей користувачів.

Конструктивні особливості

Бойлер складається з бака, нагрівального елемента (ТЕНу) та термометра, який може бути стрілочним або електронним. Покриття бака може бути виготовлене із нержавіючої сталі, емалі або склокераміки. ТЕН встановлюється сухим чи мокрим. У першому випадку він нагріває колбу, яка контактує з водою, а в другому випадку ТЕН сам контактує з водою.

При нестабільній електриці бажано встановити стабілізатор напруги, що унеможливлює негативні впливи на електроніку і зберігає функціонал бойлера. На всю продукцію є гарантія, тому не потрібно переживати щодо експлуатації.

^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top