Середа, 08 травня 2024

^ Реклама ^
Здоров'я

Користь гіалуронової кислоти для здоров'я суглобів Рекламний матеріал

Гіалуронова кислота — це гелеподібна речовина, яка природно присутня в різних куточках нашого організму, зокрема й у суглобах.
^ Реклама ^

Вона виконує відразу кілька функцій, а саме відіграє роль ефективного мастила, оскільки при зв'язуванні з водою перетворюється на в'язку рідину, полегшує ковзання структур суглоба та діє як амортизатор.

Також гіалуронова кислота допомагає зростанню та розвитку суглобових хрящів і кісток. Але з віком її кількість в організмі знижується, це цілком закономірний процес.

Користь гіалуронової кислоти для здоров'я суглобів

Вчені навчилися виробляти гіалуронову кислоту у промислових масштабах та виявили, що її додатковий прийом може принести значну користь суглобам. Також добавки такої речовини використовуються при терапії дерматологічних та офтальмологічних захворювань. Позитивний ефект дає як внутрішній (пероральний) прийом гіалуронової кислоти, так і її ін'єкції, і навіть місцеве застосування.

Гіалуронова кислота допомагає покращити стан пацієнтів із остеоартритом. Численні дослідження підтверджують, що за такого діагнозу концентрація цієї речовини в синовіальній рідині суглоба сильно знижується.

І застосування добавок з гіалуроновою кислотою приносить значну користь. Така речовина запобігає денатурації хрящової тканини, допомагає придушити запальний процес, стимулювати метаболізм у проблемних ділянках і навіть зняти гострий біль.

Зараз вже немає жодних сумнівів у тому, що купити гіалуронову кислоту для суглобів є чудовим рішенням. Адже використання добавок з такою речовиною може принести величезну користь при інших захворюваннях опорно-рухового апарату, зокрема при:
  • Адгезивному капсуліті або синдромі замороженого плеча. Така хвороба супроводжується болем та обмеженням рухів у плечовому суглобі. Гіалуронова кислота може допомогти зменшити скутість у постраждалому плечі шляхом придушення запального процесу та зменшення набряку синовіальної оболонки.
  • Ревматоїдному артриті. Гіалуронова кислота допомагає контролювати запалення, спричинене таким захворюванням. Її використання може допомогти покращити самопочуття хворих на ревматоїдний артрит і поліпшити їх якість життя.
  • Латеральному епікондиліті або "ліктю тенісиста. Таке захворювання розвивається внаслідок запалення сухожиль плечового суглоба в результаті частого повторення однотипних рухів і викликає сильний біль, печіння та обмеженість рухів. Гіалуронова кислота сприяє придушенню запального процесу, допомагає зменшити біль, прискорити відновлення та знизити ризик рецидивів захворювання.


Користь гіалуронової кислоти для здоров'я суглобів

Звісно, прийом гіалуронової кислоти може принести й іншу користь організму. Зокрема, така речовина ефективно розгладжує зморшки на шкірі, підтягує овал обличчя, сприяє глибокому зволоженню шкіри та не тільки.

Дізнатися про властивості гіалуронової кислоти для суглобів більш докладніше можна на сайті Biovit.ua

Багато виробників БАДів пропонують увазі покупців добавки з гіалуроновою кислотою. Такі засоби прості у прийомі та безпечні при тривалому застосуванні, що підтверджують численні дослідження. Вони мають мінімум протипоказань і дуже рідко провокують небажані побічні ефекти.

Отже, можна сміливо робити висновки про те, що БАДи гіалуронової кислоти можуть стати засобом лікування захворювань суглобів, які пацієнти можуть безпечно та ефективно використовувати.

^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top