Четвер, 28 березня 2024
Светловодск Актуально

"Дякуємо за роботу!"

Минуло лише кілька днів після урочистої події – відкриття дитячого майданчика в рамках проекту "Клич друзів – граймо разом" за підтримки Фонду братів Кличків та фірми "Кока-Кола" в Україні, а на адресу редакції вже надходять позитивні відгуки. Зокрема, нещодавно ми отримали листа від мешканців прилеглих до майданчика будинків, в якому зазначено: "…Ми ще раз хочемо подякувати представникам міської влади, особисто секретарю міської ради Віталію Юшку, та головному спеціалісту з питань спорту Василю Морозу, який доклав стільки зусиль для того, щоб наші діти та діти з інших будинків мали можливість проводити свій час цікаво та корисно. Нехай Господь допомагає вам у всіх ваших починаннях, адже вони – на благо нашої громади та наших дітей…".


У листі ще безліч приємних слів на адресу організаторів та спонсорів (зокрема Олени Дядечко, Ганни Дубовик, Ігоря Островського та інших небайдужих людей), які допомогли швидко і якісно встановити майданчик.

Редакція вирішила поцікавитися реакцією на подібні дописи головного спеціаліста з питань фізичної культури та спорту управління молоді та спорту виконавчого комітету Світловодської міської ради Василя Мороза.

"Я надзвичайно радий, що наша робота не пройшла даремно і торкнулася сердець мешканців міста, – говорить Василь Іванович, – адже найбільша подяка за роботу – це вдячність людей та щасливі посмішки дітей!".

До того ж, за словами Василя Івановича, цей майданчик – черговий крок у процесі відновлення ігрових спортивних куточків по всьому місту.

"СВ".

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top