П’ятниця, 17 травня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Особливості призначення виплати сім’ям загиблих військовослужбовців Збройних сил України

Особливості призначення виплати сім’ям загиблих військовослужбовців Збройних сил України
У той час, коли наші воїни захищають територіальну цілісність України, відстоюють вільне життя мільйонів людей не шкодуючи свого здоров’я та навіть життя, наша держава не залишає без уваги та підтримки жодну сім'ю загиблого військовослужбовця.


Згідно статті 161 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" сім'ям загиблих військовослужбовців виплачується одноразова грошова допомога (ОГД).

Виплата призначається у разі загибелі військовослужбовця ЗСУ, а також смерті осіб, які померли внаслідок отриманого поранення під час бойових дій. Виплата призначеної допомоги здійснюється поетапно відповідно до Постанови №168 від 28 лютого 2022 року, на першому етапі 1/5 від призначеної суми, далі залишок невиплаченої допомоги (4/5 від призначеної суми) щомісячно, частинами впродовж 40 наступних місяців.

Якщо після призначення та виплати ОГД у повному розмірі, за її отриманням звертаються інші особи, які мають на неї право, питання щодо перерозподілу суми такої допомоги між особами, які мають на неї право, вирішується за взаємною згодою осіб або в судовому порядку.

За більш детальною інформацією звертайтеся за адресою: м.Світловодськ, вул. Павлова, 11. Контактний телефон: (05236) 7-21-60.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top