Вівторок, 30 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Некролог

У бою за Україну загинув Євген Оранський (ДОПОВНЕНО) Новина з фото

У бою за Україну загинув Євген Оранський (ДОПОВНЕНО)
36-річний захисник України загинув внаслідок атаки ворожого дрону на Запорізькому напрямку.
Про це повідомляється на офіційному сайті Світловодської міської ради.

"Його смерть — велика втрата для нас усіх. У цю гірку мить ми щиро співчуваємо рідним і близьким Героя, разом схиляємо голови в скорботі. Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях...", — йдеться в офіційному повідомленні.


Євген Оранський народився 17 червня 1986 року у Світловодську. Після закінчення школи №4, навчався у Світловодському технікумі радіоелектронного приладобудування, у Кременчуцькому державному політехнічному університеті ім. Михайла Остроградського.

12 років віддав роботі у КП "Світловодська міська друкарня", обіймав посаду друкаря офсетного друку.

"Загинув найкращий друкар Світловодської громади, професіонал своєї справи, лідер колективу та душа компанії, — каже директор КП "Світловодська міська друкарня" Віталій Сафошин. — Це невгамовний біль втрати для поліграфічної спільноти, рідних та побратимів Євгена".


У 2015-2015 роках Євген проходив військову службу у навчальному центрі №184.

Євген Оранський став до лав Збройних сил України у перший день повномасштабного російського вторгнення, щоб захищати незалежність, свободу та територіальну цілісність нашої держави. Служив командиром бойової машини шостої механізованої роти другої механізованої бригади. Отримав орден "Честь і слава".

Загинув 18 квітня, близько 22:00, на Запорізькому напрямку внаслідок атаки ворожого дрону. Про це повідомили побратими Євгена.

У Євгена залишився п’ятирічний син Святослав, дружина Юлія, батьки похилого віку.

"Він був світлою людиною, найкращим батьком та самим коханим чоловіком, — каже дружина Євгена Юлія. — Він був хорошим другом, завжди допомагав друзям не роздумуючи, коли вони зверталися до нього по допомогу. Він був доброю людиною, ніхто і ніколи про нього не міг сказати поганого. Він — наш герой. Таких, як він, більше немає і не буде. Нам із сином його дуже не вистачає, ці відчуття не передати словами".


Для всіх, хто хоче підтримати родину Євгена фінансово, повідомляємо номер банківської картки дружини Євгена Юлії: 5168 7574 1473 1820 (Оранська Юлія Олександрівна, Приватбанк).

Прощання з Євгеном Оранським відбудеться завтра, 22 квітня, о 10:00 на центральній площі міста. Поховають воїна на Алеї Слави у Світловодську.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top