Субота, 20 квітня 2024
Події Спорт Фоторепортаж

Спорт як спосіб життя

19 липня в нашому місті відбулося урочисте відкриття дитячого спортивного майданчика в рамках проекту "Клич друзів – граймо разом" за підтримки Фонду братів Кличків та компанії "Кока-Кола" в Україні.
Спорт як спосіб життя

Нагадаємо, що Світловодськ потрапив в число 12 переможців разом з такими містами, як Кривий Ріг, Переяслав-Хмельницький, Житомир, Лубни. На цьому святі були присутні представник Фонду братів Кличків Олександр Молярчук, торговельний представник компанії «Кока-Кола» в Україні Дмитро Корінько, секретар міської ради Віталій Юшко, директор Кіровоградського обласного центру «Спорт для всіх» Марина Марініна (яка в свою чергу, подарувала нашому місту чудові нові м'ячі), та інші. Наш майданчик став 73-ім, що відкрили за підтримки Фонду братів Кличків та компанії «Кока-Кола» в Україні.


Спорт як спосіб життя

Спорт як спосіб життя

Спорт як спосіб життя

Спорт як спосіб життя

Спорт як спосіб життя


Мета організаторів – забезпечити дітей здоровим і активним відпочинком. Все це дозволить заохотити дітей до занять спортом та фізичною культурою і, можливо, популяризує активний спосіб життя. На жаль, сьогодні майже кожна дитина забезпечена суперновими і популярними іграшками, такими, як комп'ютер, ігрові приставки, якими вони бавляться весь вільний час. Тому цей майданчик доречний в дворі для першого знайомства з активним відпочинком. Можливо, саме він допоможе маленьким мешканцям міста повернути зацікавленість здоровим способом життя. Майданчик відповідає всім правилам техніки безпеки і екологічним вимогам. Уся споруда має стильний і яскравий дизайн. Окрім стандартного гімнастичного обладнання, на майданчику також встановлено баскетбольні щити і стіл для пінг-понгу.

Безперечно, ця подія стала святом для нашого міста! Атмосфера проведення була теплою і дружньою, лунало багато щирих слів подяки на адресу організаторів, а також всі дружно привітали Віталія Кличко з днем народження. Приємно було дивитися на дітей, очі яких випромінювали позитивну енергію під час конкурсів і спортивних змагань. Всі учасники отримали приємні подарунки і сувеніри на згадку, а також запальний настрій.

Хотілося б ще раз висловити подяку за допомогу в облаштуванні майданчика О. Дяченко, Г. Золотаревському, І. Островському, А. Калашнику, О. Гусєву, М. Олійнику, С. Миську, Р. Золотоусу, начальнику ЖЕКу №1 Анні Дубовик та її колективу, а також всім, хто вболіває за наше майбутнє, за шанс, що цього дня подарували нам. Шанс вберегти майбутнє нашої нації від найбільших загроз людства – алкоголізму, наркоманії, паління, до яких закликає вулиця. Будемо сподіватися, з новим майданчиком у молоді не буде вистачати на це сил і часу. В свою чергу, бажаємо всім бути здоровими і мати гарний настрій!

Анастасія БАРДАСЬ,
студентка Дніпропетровського Національного університету.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top