Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Кримінал

В Україні стартував проєкт поліції охорони «Варта вашої оселі»

В Україні стартував проєкт поліції охорони «Варта вашої оселі»
Даний проєкт реалізовується Департаментом поліції охорони, за підтримки Національної поліції України і триватиме два місяці. Його головна мета — це інформування населення щодо ефективних засобів захисту від злочинних посягань, побудова безпекового середовища у громадах та профілактика майнових злочинів. Адже ключове завдання Національної поліції, і безпосередньо поліції охорони — безпека громадян.
^ Реклама ^

— Одним з найпоширеніших видів злочинів є квартирні крадіжки. Правоохоронні органи області постійно проводять заходи щодо профілактики квартирних крадіжок. Та пересічний громадянин всерйоз починає замислюватись над цим лише тоді, коли така біда заходить в його дім, — розповідає начальник Управління поліції охорони Кіровоградщини Володимир Величко. — На сьогодні поліція охорони — найнадійніша охоронна структура України з 70-річним досвідом. Тільки за минулий рік на території нашої держави, у результаті надання охоронних послуг поліцейські попередили понад 11 тисяч квартирних крадіжок у державі.

— Наразі під охороною УПО на Кіровоградщині перебуває 7800 об’єктів, з яких більше чотирьох тисяч приватні домоволодіння. І з кожним днем кількість жителів краю, які вирішують довіритися поліції охорони та встановити сигналізацію збільшується, і це є вагомий показник якості наданих послуг, — повідомив заступник начальника Управління Володимир Гайдар.

За минулий та поточний рік на території області не зафіксовано жодного проникнення та крадіжки з домоволодінь громадян, які обладнали своє житло охоронною сигналізацією. Саме тому, найбільш надійним захистом вашої домівки залишається обладнання її сигналізацією з підведенням до пульту централізованої охорони. При намаганні будь-якої сторонньої особи приникнути до вашої оселі (відкрити вікно чи двері), відразу на місце спрацювання буде направлено наряд реагування, який діє професійно, швидко і злагоджено та зможе попередити злочин — наголошують представники поліції охорони.

Детальніше про послуги, що надаються поліцією охорони та поради як убезпечити своє житло від крадіжок Ви можете зателефонувавши на короткий номер 9899 (дзвінки з мобільного безкоштовні) або на сайті: securitypolice.com.ua.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top