Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
Люди

Зірочки на нашому небосхилі

Зірочки на нашому небосхиліПротягом червня у Світловодську, районі на на Власівці народилося 50 діток: 27 хлопчиків та 23 дівчинки.
У місті народилося 32 дітей: 20 хлопчиків та 12 дівчаток. Це – Дар’я Шаповалова, Аврора Марищенко, Марія Педченко, Марія Михнюк, Єлизавета Горобець, Владислав Місечко, Аміна Савицька, Святослав Бабенко, Маргарита Співакова, Олександр Нероденко, Нікіта Білецький, Артур Марштупа, Артур Томашевський, Дмитро Ткаченко, Геннадій Макогон-Пакулов, Каріна Баглюк, Дмитро Мусіяха, Тимофій Баришник, Ярослав Францев, Андрій Устянський, Анастасія Швець, Артем Усенко, Сергій Романець, Аміна Бакута, Дарина Котляревська, Сергій Власюк, Максим Волошкевич, Олександр Костін, Данило Петренко, Анна Турчина, Тімур Тодоров, Роман Дуброва.
^ Реклама ^

Новими мешканцями Власівки стали 7 діток – 4 хлопчики та 3 дівчаток: Владислав Яременко, Богдан Тобілевич, Артем Петрушин, Алевтина Зозуля, Ангеліна Савельєва, Лілія Будяк, Ярослав Литвин.

Світловодський район поповнився 11-ма малюками: на світ з’явилися 8 дівчаток та 3 хлопчиків. У Великій Скельовій народилася Лілія Милашенко, у Глинську – Анна Рибакова, у Григорівці – Світлана Шевченко та Нікіта Поздняков, у Захарівці – Анна Яхно та Аліна Хомецька, у Микільському – Дмитро Кухаренко, в Озерах – Ангеліна Курбацька, в Павлівці – Нікіта Спірін, Вікторія Шаповал, Тетяна Криворучко.

Інформація надана відділами РАСЦ по місту та району.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top