Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Освіта

Незважаючи на всі перешкоди, минулий рік виявився продуктивним і насиченим для колективу і студентів коледжу Новина з фото

Незважаючи на всі перешкоди, минулий рік виявився продуктивним і насиченим для колективу і студентів коледжу
Ось і закінчився 2022 рік — найскладніший і водночас найдовший рік у житті кожного українця… Рік, який став руйнівником ілюзій та надій, але водночас — роком гордості, незламності, єдності і віри. Колектив Світловодського політехнічного фахового коледжу ЦНТУ прийняв виклики сьогодення і впорався з ними.
^ Реклама ^

Ми згуртувалися і продовжили освітній процес спочатку у дистанційному, а згодом — у змішаному форматах, навчилися проводити заняття та захищати дипломи в укритті, навчилися спокійно реагувати на сигнали повітряної тривоги, виконувати домашнє завдання при свічках та ліхтариках, без мобільного зв’язку та Інтернету, навчилися організовувати всебічну допомогу Збройним силам України. Викладачі та співробітники нашого освітнього закладу зробили все, аби студенти успішно завершили навчання та отримали дипломи.

Варто зазначити, що студентська молодь протягом такого складного року не сиділа склавши руки, а активно приймала участь у різноманітних конкурсах, які проводилися як он-лайн так і оф-лайн, де займала призові місця, долучалася до святкування спортивного свята, приуроченого Дню фізичної культури та спорту, створювала неперевершені стіннівки та готувала концертну програму до Дня працівників освіти, організовувала та брала участь у благодійних акціях тощо. Попри воєнний стан, студентське життя в коледжі в 2022 році було досить активне і насичене на різні події, справжні та щирі емоції.

Свої корективи внесла війна й у вступну кампанію. Проте, і тут колектив коледжу справився на відмінно з новими викликами. За результатами прийому у 2022 році зараховано на навчання 131-го студента. Паралельно із вступною кампанією впродовж літа тривала активна робота з підготовки коледжу до нового навчального року. Вдалося покращити матеріально — технічну базу, виконати певні ремонтні роботи, великі зусилля були спрямовані на облаштування укриттів у навчальних корпусах.

Волонтерський рух коледжу також не стояв на місці та всі місяці війни розвивався стрімкими темпами. Кожен співробітник та студент намагався прикласти максимум зусиль, щоб допомогти нашим військовим: перерахували свій одноденний заробіток, організовували збір банок, кришок для консервування, спецій, овочів, проводили благодійні заходи, де збирали кошти на допомогу Збройним силам України тощо.

Незважаючи на всі перешкоди, 2022 рік виявився доволі продуктивним і насиченим для студентів та колективу Світловодського політехнічного фахового коледжу ЦНТУ. Виклики сьогодення дали нам розуміння того, що потрібно бути постійно готовим до змін, вміти швидко перелаштовуватись та працювати у нових реаліях.

Віримо, що наступний рік стане для нас особливим, адже ми будемо святкувати нашу Перемогу та повертатися до мирного життя. Ми маємо багато планів, які впевнено та наполегливо будемо втілювати у життя.

Шановні мешканці та гості Світловодської громади! Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай родинне тепло створить затишну та приємну атмосферу, де трапляються справжні дива та неочікувані сюрпризи! Бажаємо всім миру, щастя, добра, Перемоги!

З повагою адміністрація коледжу


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top