Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Знімаємо кошти в банкоматах без комісій

У банкоматі будь-якого банку незабаром можна буде знімати до 20 тис. грн без комісії. Про це з посиланням на заступника голови НБУ Олексія Шабана повідомляють ЗМІ.
^ Реклама ^

За словами заступника голови, Нацбанк спільно з банками запроваджує "банкоматний національний роумінг". Він передбачає єдині ліміті на зняття готівки та скасування додаткових комісій на зняття коштів для клієнтів різних банків. Тобто банкоматом іншого банку можна користуватися як своїм, не витрачаючи зайвих коштів. Ліміт зняття готівки такий, який установлений для клієнтів банка — 10-20 тис. грн.

Як повідомляє видання Banki.ua, станом на 12 грудня до ініціативи "банкоматного роумінгу" долучилися Приватбанк, Ощадбанк, Sense Bank, ПУМБ, "Райффайзен Банк", Укрсиббанк, Universal Bank, ТАСкомбанк, Кредобанк, Укргазбанк, Укрексімбанк, банк "Південний", "ОТП Банк".

Нагадаємо також, що Приватбанк збільшив ліміт на зняття готівки в банкоматах мережі до 20 тис. грн. Раніше за один раз у банкоматах банку можна було зняти 10 тис. грн, відмічає Економічна правда.

У разі блекауту дізнатися, які відділення банків працюватимуть можна на порталі "Незламності" — nezlamnist.gov.ua. Інформація є на дверях відділень банків, на сайтах банків, узагальнена інформація — на сайті Нацбанку України, повідомляє Відкритий.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top