Середа, 24 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Некролог

У бою за Україну загинув Данило Бережний (ДОПОВНЕНО) Новина з фото

У бою за Україну загинув Данило Бережний (ДОПОВНЕНО)
Із 8 травня 2022 року командир Данило Бережний вважався зниклим безвісти.
"Останній раз Данило виходив на зв’язок 10 травня, — дізнаємося із публікації із закликом про допомогу у пошуку зниклого безвісти Данила Береженого від його сестри Яни Солоніної, яка 19 травня розмістила таку публікацію на свої сторінці. — За останньою інформацією був у бою під містом Лиманом", — написала Яна та залишила свої контактні данні для зворотнього зв’язку.


Це оголошення із фото Данила Бережного періодично з’являлося у стрічках соцмереж. Усі намагалися допомогти у пошуку та робили репости.

Сьогодні, 13 грудня, про загибель Героя на своїй сторінці повідомив Світловодський міський голова Андрій Маліцький.

"Немає таких слів, які б могли заспокоїти згорьовану родину загиблого. Приносимо щирі співчуття, розділяємо ваш біль втрати. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! Герої не вмирають!", — висловив слова співчуття міський голова.


Данило — мешканець міста Світловодська. Народився 8 липня 2001 року. Закінчив школу №10 та Світловодській політехнічний коледж. Пішов служити на військову службу за контрактом.

"Гарний, життєрадісний, чудовий хлопчина, Данило Бережний віддав своє життя за нашу свободу. Це неймовірне горе для родини, непоправна втрата. Вічна пам'ять Герою!", — написала на своїй сторінці Світлана Проскурняк — працівниця Світловодської станції юних натуралістів. — Данік був вихованцем нашої станції юних натуралістів, завжди веселий, бадьорий, купа запитань, цікавих ідей. На гуртку завжди ділився своїми враженнями та пропозиціями. Гуртківці його любили та поважали. Усі, хто знав Даніка, вірили у найкраще, що він живий, він знайдеться... На жаль, дива не сталося. Клята війна забирає все найкраще і найцінніше. Сонечко, спочивай з миром".


Прощання з Героєм відбудеться 15 грудня, о 10:00, на Центральній площі міста.

Світла пам’ять…
У бою за Україну загинув Данило Бережний (ДОПОВНЕНО)
У бою за Україну загинув Данило Бережний (ДОПОВНЕНО)
У бою за Україну загинув Данило Бережний (ДОПОВНЕНО)
У бою за Україну загинув Данило Бережний (ДОПОВНЕНО)


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top