Субота, 18 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Чому українці продовжують брати кредити до зарплати попри війну? Рекламний матеріал

З початку повномасштабної війни постраждали багато галузей. Зокрема, економіка України знаходиться в одній з найбільш незбалансованих позицій за всі роки незалежності. Це позначилося на зростанні цін, скороченні працевлаштованого персоналу, урізанні зарплат або встановленні безстрокових відпусток. Все це знизило прибутковість населення і підвищило поріг оплат навіть базових потреб. Якщо раніше українці розмірковували про купівлю нових предметів розкоші, автотранспорту і навіть нерухомості (нехай і в кредит), то зараз головними стали базові потреби: оплата житла, комунальних послуг, харчування, лікування тощо.
^ Реклама ^

У зв'язку з цим середньостатистичні українці все частіше вдаються до послуг банків та мікрофінансових організацій. У більшості випадків вибір паде саме на МФО, оскільки цей тип фінансових установ відомий своєю лояльністю стосовно клієнтів, низьким відсотком відмов та можливістю отримати невелику суму.

З настанням війни багато компаній, у тому числі й мікрофінансових, припинили кредитувати клієнтів на деякий час. Менш значущі для ринку організації не витримали навантаження та оголосили про закриття, але найстійкіші — відновили діяльність і згодом стали кредитувати на довоєнних умовах.

Що таке мікрокредит і як його оформити?

Мікрокредит — "невеликий кредит". Це короткостроковий та моментальний кредит онлайн на карту, який можна отримати через інтернет. Як правило, для оформлення необхідні тільки паспорт та ІПН, а також особиста банківська картка. Головна вимога щодо потенційного позичальника — наявність громадянства України та повноліття. Пороговий вік кожна компанія визначає самостійно.

Подібний вид кредитів передбачає видачу невеликої суми, найчастіше до 15–25 000 грн залежно від типу звернення — першого чи повторного. Наприклад, компанія CreditPlus відновила кредитування під 0,01% на день для нових клієнтів із граничною сумою до 15 тис. грн. При цьому при другому та наступних зверненнях максимально доступний ліміт становитиме до 25 тис. грн.

Щоб оформити мікропозику, необхідно виконати кілька простих кроків:
  • подати заявку на сайті або у додатку обраної компанії — для цього потрібно вибрати суму та терміни, а також зареєструватися;
  • зачекати на рішення;
  • під час схвалення підписати договір, який прийде на електронну пошту. Для підписання використовується унікальний цифровий ідентифікатор,
  • який надходить в SMS. Він рівноцінний повноцінному підпису від руки;
  • отримати моментальний переказ після набрання чинності договором кредитування.

Переваги мікропозик
  • Можливість отримати кредит у будь-який час. МФО працюють не лише у будні, а й святкові та вихідні дні. Таким чином, отримати гроші до зарплати можна будь-якої миті. Більшість компаній працюють 24/7 — наприклад, CreditPlus видає гроші постійним клієнтам у будь-який час доби.
  • Відсутність жорстких вимог до КІ. Кредитна історія враховується під час ухвалення рішення, проте не є основним чинником відмови.
  • Отримання грошей будь-яку картку. Клієнту не потрібно мати картку конкретного банку або оформлювати спеціально дебетову або кредитну. Будь-який тип рахунку підійде для переказу коштів. Головне, щоб картка була видана на ім'я позичальника.
  • Віддалений доступ до управління мікропозикою. Клієнт може моніторити статус свого кредиту в особистому кабінеті. Він може відстежувати зміни, етапи погашення, дати користування тощо. Там же, в особистому кабінеті, клієнт може закрити кредит легко та без комісій.

^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top