Неділя, 28 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Освіта

У Світловодську шкільні осінні канікули об’єднають із зимовими (ДОПОВНЕНО) Новина з фото

У Світловодську шкільні осінні канікули об’єднають із зимовими (ДОПОВНЕНО)
Обласний департамент освіти рекомендує відтермінувати осінні шкільні канікули, запроваджувати їх, якщо будуть системні перебої постачання електроенергії та інтернету. Також об’єднати осінні канікули із зимовими.
^ Реклама ^

Про це в інтерв’ю "Суспільне Кропивницький" повідомив заступник директора обласного департаменту освіти Володимир Таборанський.

"Із 17 жовтня, відповідно до ухвалених керівництвом громад рішень, на канікулах перебувають школярі Новомиргородської та Олександрівської громад. Загалом це 37 шкіл, або 8% від загальної кількості шкіл в області", — інформує Володимир Таборанський.


Із 24 жовтня, за інформацією від громад, до них приєднаються ще 149 шкіл, а це ще 34%.

"Щодо часу проведення канікул, громади самостійно визначаються чи це один тиждень, два, або навіть три. Це дозволяє чинне законодавство, — зауважує посадовець.


У школярів Олександрії канікули розпочнуться 31 жовтня. У Кропивницькому, Знам’янці та Світловодську осінні канікули об’єднають із зимовими.



***

Після публікації цього матеріалу на нашому сайті Володимир Таборанський повідомив нам, що до рекомендацій обласного департаменту освіти дослухалися керівники лише декількох шкіл міста. Тож ситуація по Світловодську та селищі Власівці наступна:
  • із 24 жовтня на осінніх канікулах перебуватимуть учні майже всіх шкіл.
  • із 31 жовтня на канікулах перебуватимуть учні школи №8.
  • у грудні — школи №1 та №7.

"Інформація щодо планових термінів канікул може змінюватися у разі прийняття нових рішень місцевою владою або закладами освіти", — уточнив Володимир Таборанський.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top