Неділя, 28 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Корисна інформація

Ситуація з енергопостачанням: вимкніть зайві електроприлади та слідкуйте за актуальною інформацією Новина з фото

Ситуація з енергопостачанням: вимкніть зайві електроприлади та слідкуйте за актуальною інформацією
Із кожним пошкодженням Росією об'єктів енергетичної інфраструктури нашої країни все більшою є загроза залишитися без струму. Енергетики надають оперативну інформацію щодо ситуації та по декілька разів на день закликають споживачів зменшити споживання електроенергії, особливо в ранкові та вечерні години пік.
^ Реклама ^

Останніми днями через руйнування крупних об’єктів енергетичної системи України енергетикам доводиться оперативно усувати наслідки аварій та швидко ухвалювати важливі рішення. Про свої дії вони повідомляють на своїх офіційних сторінках у соцмережах. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування і ЗМІ поширюють оприлюднену інформацію, утім інколи вона дещо запізнюється, а в той час ситуація змінюється.

ПрАТ "Кіровоградобленерго" на своїй сторінці у фейсбуці сьогодні, 20 жовтня, повідомило:

"У зв’язку з виникненням дефіциту електричної енергії в об'єднаній енергетичній системі України 20 жовтня о 7-ї ранку ПрАТ Кіровоградобленерго отримало лист від НЕК Укренерго про застосування графіків обмеження споживання електричної енергії для юридичних споживачів області. Із юридичними споживачами, яких стосується дане обмеження, проведені консультації та погоджено план дій.
На цю годину (8-му годину ранку 20 жовтня — Ред.) розпорядження щодо обмеження енергопостачання побутовим споживачам було відсутнє. У випадку введення додаткових обмежень про це обов'язково буде повідомлено".


Отож, слідкуйте за актуальними новинами, адже ситуація може змінюватися щогодини.

Шляхом неймовірних зусиль і професіоналізму працівників енергетичної галузі на місцях поки вдається подавати електрику в регіони. Але енергетики щодня звертаються до споживачів з проханням самостійно зменшити споживання електроенергії, аби не довелося вводити обмеження.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top