Понеділок, 06 травня 2024

^ Реклама ^
Економіка

Військові облігації пішли в Дію Новина з фото

Військові облігації пішли в Дію
Українцям пропонують задля допомоги армії купувати військові облігації через додаток "Дія". Вартість однієї військової облігації стартує від 900 гривень, а придбати їх можна стільки, скільки забажає користувач.
^ Реклама ^

"Військові облігації — цінні папери, які випускає держава під час воєнного стану. Українці інвестують у них гроші, які працюють на армію та економіку. Кожна куплена облігація — вклад в деокупацію міст", — роз’яснює "Дія".

Як повідомляють розробники додатку, той, хто купує облігації дає державі гроші в борг — і отримує їх у визначений термін назад з відсотками.

Облігації різняться за датою виплат — на строк до 1,5 року; відсотками доходу — від 11 до 16% річних; а також назвами на честь тимчасово окупованих міст та територій — Херсон, Мелітополь, Маріуполь, Крим, нагадує "Економічна правда".

Облігації видавалися державою ще до початку повномасштабного вторгнення, та після 24 лютого надходження з них почали залучати для покриття воєнних потреб країни.

Під час купівлі цих облігацій не потрібно сплачувати додаткових комісій продавцю, податок з отриманого доходу, комісію за платіж при купівлі, повідомляє "НВ-Бізнес".

Держава виступає гарантом того, що вкладені гроші будуть повернені інвестору, а також усі нараховані відсотки будуть виплачені.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top