Субота, 04 травня 2024

^ Реклама ^
Події

"Ласкаво просимо до пекла" – новий конверт від Укрпошти

"Ласкаво просимо до пекла" – новий конверт від Укрпошти
"Укрпошта" випустила символічний маркований конверт "Ласкаво просимо до пекла", повідомили 12 вересня на офіційній фейсбук-сторінці підприємства.
^ Реклама ^

На конверті зображено, як Збройні сили України "відправляють" до пекла президента Російської Федерації Путіна, а зверху розміщено марку "Тризуб".

"Цього місяця ми планували змінити військову тему на культурну, щоб трішки вас розвантажити. Але, завдяки нашим ЗСУ, відбуваються такі події, що ми не можемо не задокументувати їх так, як це вміє Укрпошта", – поділився ідеєю генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.


За дизайн цього конверта проголосувало понад 200 тисяч українців. Це відбулося на початку червня у ході голосування за ескіз до поштової марки "Доброго вечора, ми з України". Тоді ескіз з промовистим запрошенням посів друге місце, поступившись ілюстрації з трактором. Але його вирішили втілити в іншому філателістичному витворі — конверті. Точну дату запуску продажів оголосять згодом.

"Укрпошта" вже випустила марки з російським кораблем – затонулим крейсером "Москва", з "українською мрією", з трактором, який тягне російський танк, з песиком Патроном та інші.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top