Субота, 18 травня 2024

^ Реклама ^
Добрі справи

У Світловодську влаштували свято знань для дітей та підлітків Новина з фото

У Світловодську влаштували свято знань для дітей та підлітків
У Світловодську для дітей та підлітків влаштували свято на честь Дня знань, щоб підбадьорити їх та привітати з початком нового навчального року.
^ Реклама ^

Свято відбулося в форматі інтелектуального пікніка. Учасники не лише частувалися на свіжому повітрі, а й пригадували шкільну програму. Сендвічі з задачами, напої зі слів, посуд з прислів'ями, — усе це спробували школярі. Також на учасників чекали ігри та призи.

Захід відвідали 25 дітей. Командна робота, цікаві завдання, спілкування — це те, що потрібно учневі на початку навчального року.

Свято до Дня знань пройшло у межах проєкту "Спільно. Точки зустрічі", який втілюється Фондом "Професійний розвиток Харкова" за підтримки ЮНІСЕФ і Міністерства молоді та спорту України.

Проєкт "Спільно. Точки зустрічі" спрямований на підтримку дітей, підлітків та їхніх родин, які постраждали через війну. У межах проєкту в різних містах України, зокрема у Світловодську, створені точки на базі координаційних штабів для переселенців. Там діти, підлітки та їхні родини можуть отримати базову гуманітарну й соціоемоційну підтримку. У Світловодську перша точка зустрічі "Спільно" діє з травня.

Окрім Світловодська, проєкт "Спільно. Точки зустрічі" діє у Харкові, Охтирці, Полтаві, Черкасах, Чернігові, Кременчуці, Умані, Запоріжжі та Кропивницькому.

Довідково:

Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) працює в більше ніж 190 країнах і територіях, щоб створити справедливий світ для кожної дитини. За 75 років діяльності ЮНІСЕФ допоміг врятувати більше дитячих життів, ніж будь-яка інша гуманітарна організація світу. Початок війни в Україні спричинив перепони у доступі до освітніх, медичних і соціальних послуг. Руйнівні наслідки воєнних дій стають травмуючим досвідом для дітей та загрожують їхньому майбутньому. У відповідь на загрозу для дітей ЮНІСЕФ запустив програму реагування СПІЛЬНО — інтегровану підтримку для сімей з дітьми. У цій програмі ЮНІСЕФ об’єднує зусилля з урядом та місцевими органами влади, громадським сектором та бізнес-партнерами для надання мультисекторальної допомоги.

ГО "Фонд "Професійний розвиток Харкова" — це українська неурядова громадська організація, діяльність якої з 2012 року спрямована на підвищення рівня спроможності та матеріального добробуту громадян України шляхом сприяння працевлаштуванню та самозайнятості.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top