Вівторок, 07 травня 2024

^ Реклама ^
Події

Як молоді будувати своє життя в умовах постійних змін Новина з фото

Як молоді будувати своє життя в умовах постійних змін
До дня молоді, що вперше відзначається 12 серпня, у Світловодську відбувся перегляд сучасного українського фільму "Стоп-земля" із обговоренням на тему "Change-менеджмент, життя в умовах постійних змін". Модераторкою дискусії виступила випускниця Української академії лідерства Іванна Бойко.
^ Реклама ^

До заходу долучились 25 учасників, які представляли як приймаючу громаду, так і молодь, яка знайшла тимчасовий прихисток у Світловодську. Така інтеграція дозволяє будувати нові зв'язки у громаді, що роблять нас сильнішими та дозволяють разом шукати відповіді на спільні питання.

Показ фільму відбувся на сцені Світловодського міського Палацу культури, як громадського центру для підтримки ВПО у громаді, що додатково посилює спроможність громади сприяти інтеграції ВПО у громаду та відновлювати свої ресурси.

Фільм "Стоп-земля" отримав нагороду "Кришталевий ведмідь" за Найкращий художній фільм від Юнацького журі конкурсної програми Generation 14plus, Берлінського міжнародного кінофестивалю. Режисерка фільму — Катерина Горностай. У фільмі показано як дорослішає сучасна українська молодь, як будуються взаємовідносини із батьками та однолітками, що в сумі формує особистість.

"Мистецтво — це універсальна мова, яка зрозуміла всім. Через показ та обговорення фільму ми намагалися дати можливість учасникам заходу подивитись на себе з боку та знайти рішення, які здаються не дуже очевидними", — зазначив голова ГО "Потрбіні тут" Дмитро Лобанов.


Захід відбувся в рамках проєкту "Одне серце: Сила Молоді" ми втілюється Українською академією лідерства в межах програми СИЛА (Єднання через спільні дії молоді). Регіональний партнер — ГО "Потрібні тут". Інформаційний партнер — svitlovodsk.com.ua


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top