Середа, 01 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Обірвані електропроводи, повалені дерева та суцільна злива — негода у Світловодську Новина з фото Новина з відео

Обірвані електропроводи, повалені дерева та суцільна злива — негода у Світловодську
Синоптики попереджали про те, що сьогодні, 16 серпня, у Світловодську слід очікувати дощ з грозою, але Світловодськ фактично накрило шквальним вітром (15-20 м/с) та потужною зливою, про що вранці встигли попередити ДСНСники. Наслідки негоди очевидні: повалені дерева, обірвані електричні дроти тощо.
^ Реклама ^

Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Максим Ільченко звернувся до мешканців міста з проханням оперативно повідомляти йому про наслідки цієї негоди, щоб комунальні служби міста могли оперативно вирішувати ці питання:

"Народ!!! В зв'язку з негодою, яка сьогодні сталася та охоплення нашої території Світловодської МТГ, прошу Вас повідомляти в коментарях наслідки негоди для більш оперативного їх усунення", — пише Максим Ільченко.


Повідомити посадовця можна на його персональній сторінці.

Попередньо відомо, що окремі вулиці Нового міста, Лісозаводу та селища Власівки залишилися без електроенергії. У коментарях до публікації Максима Ільченко користувачі повідомляють про численні повалені дерева, окремі гілки, завислі на електричних дротах дерева, обірвані дроти тощо.

До ліквідації наслідків негоди (яка, схоже, триватиме ще довго) залучено три одиниці техніки та працівники ДСНС. Про це повідомляє директор комунального підприємства "Комбінат комунальних послуг" Костянтин Ярош.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top