П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

Госпітальєрка Олександра Самсонова Новина з фото

Госпітальєрка Олександра Самсонова
Захищати Україну зі зброєю в руках 24 лютого вирушили на фронт і чоловіки, і жінки. Зокрема 23-річна госпітальєрка Олександра Самсонова на псевдо Катана. Рисами обличчя вона схожа на Анджеліну Джолі, тож встигла прославитися в мережі як українська Лара Крофт.
^ Реклама ^

Олександра — стрілкиня-парамедикиня медичного батальйону "Госпітальєри", вона зараз знаходиться на ротації на передовій. У своїй розмові з шеф-редактором сайту ELLE.UА Олександра розповіла, що після повномасштабного вторгнення Росії в Україну вона ні на мить не засумнівалася в тому, що вирушить доброволицею на війну. Захищати Батьківщину її мотивують діти, які заслуговують на щасливе дитинство, а не на смерть від рук окупантів.
У тому, що буде повномасштабна війна, дівчина не сумнівалася і почала готуватися ще три роки тому.

"Я довго вчилася і, як би цинічно не звучало, чекала на це. Чим швидше почнемо, тим швидше закінчимо... 28 лютого я вже була в частині. Офіційно я на посаді стрільця, але оскільки у мене багато специфічних знань та навичок, то спектр моєї роботи буває досить широким. Це може бути і медицина, і канцелярія, якщо там потрібна допомога", — поділилася військовослужбовиця.


Завдяки своїй внутрішній силі та яскравій зовнішності українка справді є дуже схожою на Лару Крофт у виконанні Анджеліни Джолі. Про це дівчині нерідко пишуть підписники в Instagram, яких у неї там понад 16 тисяч. Крім цього, користувачі мережі залишають Олександрі компліменти, теплі слова підтримки та подяки за її роботу.
Госпітальєрка Олександра Самсонова
Госпітальєрка Олександра Самсонова
Госпітальєрка Олександра Самсонова
Госпітальєрка Олександра Самсонова

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top