Четвер, 18 квітня 2024
ТОП-новини Влада

Нові тарифи на перевезення: 10 грн по місту, 15 — на Власівку Новина з фото

Нові тарифи на перевезення: 10 грн по місту, 15 — на Власівку
Рішення №376 від 22 липня за авторством міського голови Андрія Маліцького ухвалив виконком. Вартість проїзду у маршрутних таксі №2а, 5, 9, 11, 12, 23 — 10 гривень, №7 (Власівка) — 15 грн (проїзд по Власівці — 10 грн). Рішення набуде чинності 1 серпня 2022 року.


Про це інтернет-виданню "Світловодськ" стало відомо зі Світловодської вайбер-спільноти (5687 користувачів) — користувачка надіслала фото оголошення, яке розміщено у одному з маршрутних таксі.

Нові тарифи на перевезення: 10 грн по місту, 15 — на Власівку

Щоб підтвердити (або спростувати) цю інформацію, заходимо на офіційний сайт Світловодської міської ради. Серед останніх новин не знаходимо жодної інформації на цю тему, що досить дивно, адже підняття тарифу проїзд у маршрутних таксі завжди було ТОП-темою для обговорень. Вочевидь, у чинної міської влади є власне бачення щодо цього (до речі, відеофіксація/трансляція засідань виконкому вже давно не ведеться, на самі засідання не запрошують ЗМІ), а рішення №376 знаходимо лише через пошук. На момент нашого ознайомлення з цим рішенням, кількість переглядів цього документу була "шалена" — 9 користувачів!

Залишаємо пряме посилання на рішення для тих, хто захоче ознайомитися з цим документом.

Нагадаємо, на попередньому засіданні Громадської ради (ГР), яке відбулося 14 липня, перевізники наполягали на особливості діяльності у період воєнного часу, зокрема неможливість пройти сертифікацію газового обладнання. Підкреслювали, що корегувати тариф потрібно лише у статті витрат "пальне". Про які тарифи йшла мова? За пропозицію надавачів послуг треба затвердити тариф на проїзд по місту у розмірі 10 грн, а до Власівки — 15. Голова ГР Надія Мальцева зробила власні розрахунки коригування тарифу і зауважила, що слід переглянути розрахунки корегованого тарифу на послуги, але з врахуванням не максимальної, а реальної вартості пального та фактичної кількості транспортних одиниць, що заправляються газом, бензином та дизпаливом. Цю пропозицію ГР і записала у своєму рішенні. Як бачимо, до пропозиції ГР виконком разом з міським головою не дослухалися.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top