П’ятниця, 10 травня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Корисна інформація

Оформити паспорт громадянина України відтепер можна і у ЦНАПі

Оформити паспорт громадянина України відтепер можна і у ЦНАПі
З 11 липня Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради "Центр Дії" надає послуги з оформлення паспортів громадянина України (ID-картку) та паспортів громадянина України для виїзду за кордон.
^ Реклама ^

Про це на своїй сторінці повідомляє Наталія Молчанова — начальниця "Центру Дії".

"Ми запровадили додаткові послуги з оформлення паспортів. Це додатковий сервіс, який має дещо розвантажити Державну міграційну службу (ДМС) та допомогти нашим громадянам отримати цю послугу якісно та вчасно", — зауважила начальниця ЦНАПу в інтерв’ю прес-службі Світловодської міської ради.


Для попереднього запису на визначений час необхідно звернутися за номером телефону: 050 169 03 86. Для прийому громадяни мають мати при собі оригінал паспорту, ідентифікаційний код та квитанція про сплату послуги. Прийом проводиться за адресою: вул.Героїв України, 14, кабінет №19.

"Сплатити послугу з оформлення паспортів можна безпосередньо у ЦНАПі — в спеціальному терміналі", — зауважує начальниця "Центру Дії".


Наразі через певні технічні умови ця послуга доступна тільки для місцевих жителів. Внутрішньо переміщені особи можуть як і раніше отримати послугу в ДМС.

"Паспортне обладнання було придбано за рахунок державного бюджету, а комплексну систему захисту інформації — за рахунок місцевого, — акцентує Наталія Молчанова.


Графік роботи "Центру Дії":
понеділок — 8:00 – 17:00;
вівторок — 8:00 – 17:00;
середа — 8:00 – 20:00;
четвер — 8:00 – 17:00;
п’ятниця — 8:00 – 15:45.
Центр працює без обідньої перерви.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top