Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Події

У Дмитрівській громаді зібрали понад 10 тисяч гривень для ЗСУ

До Дня Конституції України 26 червня на майдані біля Дмитрівського базового сільського Будинку культури відбулася благодійна патріотично-мистецька акція "Україна понад усе" на підтримку Збройних сил України, повідомляє Дмитрівська сільська рада (Кропивницький район).
^ Реклама ^

Ініціаторами заходу стали громадська організація "Назавжди разом" та аматорський вокальний колектив "Плосківчаночка". Як зазначили організатори, сьогодні, у цей складний для нашої держави час, коли іде широкомасштабна агресія Росії проти України, мистецький фронт Дмитрівської громади об’єднався, адже пісня і слово — це теж зброя.

У концерті взяли участь вокально-інструментальний колектив (керівник Сергій Демченко), вокальний колектив "Зорецвіт" (керівник Володимир Коваль), танцювальний колектив "Каприз" (керівниця Олена Шкафер), вокальний колектив "Плосківчаночка" (керівник Василь Синєгуб).

Із вітальним словом виступила Дмитрівський сільський голова Наталія Стиркуль. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих українських воїнів і цивільних, героїв і героїнь, дорослих і янголят, які загинули за незалежність України та стали жертвами терористів.

Під час заходу на потреби ЗСУ зібрали 10 383 гривень.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top