Субота, 20 квітня 2024
Кримінал

У Світловодську рибалка завдав шкоди рибному господарству на майже 329 тисяч гривень Новина з фото

У Світловодську рибалка завдав шкоди рибному господарству на майже 329 тисяч гривень
На Кіровоградщині рибалки продовжують порушувати Правила рибальства та завдають шкоду рибному господарству. В умовах війни такі дії можна розцінювати, як мародерство.


Про це повідомляє Кіровоградський рибоохоронний патруль.

Сьогодні, 7 квітня, при проведенні рибоохоронного рейду в м.Світловодську на території Кам’янського водосховища інспектори Кіровоградського рибоохоронного патруля виявили чоловіка, який здійснював незаконний лов риби.

Рибалка ловив рибу двома лісковими сітками довжиною 130 м на гумовому човні. Він встиг витягнути: карась сріблястий — 17 екз., синець — 87 екз., плітка — 105 екз., загальною вагою понад 80 кг.

Збитки, завдані рибним запасам України, становлять майже 329 тисяч гривень. На чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення за ч.4. ст 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства).

У Світловодську рибалка завдав шкоди рибному господарству на майже 329 тисяч гривень

Вчергове нагадуємо! До початку нерестової заборони, яка на Кіровоградщині розпочинається 11 квітня, на водоймах загального користування рибалити дозволено з берега або з човна, вудками всіх видів із загальною кількістю гачків не більше п'яти на рибалку, та спінінгом.

Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Кіровоградській області під керівництвом Держрибагентства продовжує виконувати свої прямі обов’язки із забезпечення порядку на водоймах. Вважаємо, що незаконний лов чи отримання прибутку від незаконно виловлених водних біоресурсів наразі можна вважати мародерством. Про такі випадки просимо повідомляти на "гарячу лінію": 066 043 30 33.

Україна — понад усе!

У Світловодську рибалка завдав шкоди рибному господарству на майже 329 тисяч гривень


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top