Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Влада

Що відбуватиметься на завтрашній сесії Світловодської міської ради? Новина з фото

Що відбуватиметься на завтрашній сесії Світловодської міської ради?
Завтра, 25 січня, о 10:00, відбудеться сесія Світловодської міської ради і, судячи із заяв та коментарів у соціальних мережах, вона буде "гарячою".
^ Реклама ^

Щоправда, знайти на офіційному сайті Світловодської міської ради регламент цієї сесії, щоб дізнатися які саме питання виносяться на розгляд сесії, нам не вдалося. Остання публікація у відповідному розділі датована 24 березня минулого року. Схожа ситуація й у розділі "Пленарні засідання" — 27 вересня минулого року — дата останньої публікації.

ДОПОВНЕНО: Одразу після розміщення цього матеріалу на нашому сайті, ми отримали повідомлення про те, що порядок денний та проекти рішень 26-ої сесії Світловодської міської ради на сайті є. Шукати треба у розділі "Публічні документи". А у розділі "Пленарні засідання" моментально (але заднім числом) з’явилися публікації про одразу 6 сесійних засідань.

Що відбуватиметься на завтрашній сесії Світловодської міської ради?

Отже, щодо коментарів та заяв. Так, заступник голови Олександрійської районної державної адміністрації, депутат Світловодської міської ради Роман Домбровський на своїй сторінці у фейсбуці заявив, що міський голова та виконавчий комітет міської ради неналежним чином виконують свої обов’язки:

Шановні жителі Світловодської громади! Запрошую долучитися до роботи сесії міської ради 25 січня 2022 року.
Міський голова та виконавчий комітет міської ради, на мою думку, неналежним чином виконують свої обов’язки! Безліч нагальних проблем міста залишаються невирішеними! Перспективи розвитку освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, спорту, соціального захисту, житлово-комунального господарства – виконавчою владою не визначені. Міський голова ігнорує заяви і звернення громадян і депутатів, тож, шановні земляки, ставте свої запитання міському голові і нам депутатам безпосередньо на сесії. Ви нас обрали — ми Вам підзвітні і підконтрольні!
Прошу міського голову забезпечити можливість участі всіх бажаючих громадян в роботі сесії з дотриманням вимог чинного законодавства. У разі потреби фракція ВО "Батьківщина" готова до проведення сесії на міській площі!
Справедливість є, за неї варто боротися!


Депутат Світловодської міської ради Володимир Похілов у своїй публікації повідомив, що наслідки бездіяльності міського голови можуть бути катастрофічними:

Бачучи заяви теплопостачальника, те що відбувається в громаді, а з боку керівництва громади відсутність будь яких заяв та дій. Розуміючи що міський голова та його підлеглі самоусунилися від цих проблем, кинувши містян та жителів сіл напризволяще. А завтра наші діти підуть до холодних шкіл і садочків, післязавтра в наших оселях та закладах соціальної сфери замерзне система опалення. Наслідки бездіяльності можуть бути катасрофічними. Досить терпіти знущання, давайте скажемо ні, недолугим та нікчемним діям міської влади. Давайте допоможемо їм працювати на благо громади, а не на власну кишеню грабуюче комунальне майно.
Тож чекаємо всіх не байдужих на сесію, яка відбудеться у вівторок 25 січня о 10-00 у приміщенні міськвиконкому. Допоможемо їм працювати!


Голова спілки ветеранів Олександр Скотніков обурений тим, що міська влада не попереджаючи ветеранську спільноту, вирішила самостійно зменшила допомогу ветеранам, і що він вважає це особистою неповагою до ветеранів:

Шановні ветерани АТО/ООС Світловодської ТГ! Міська влада не попереджаючи ветеранську спільноту, вирішила самостійно зекономити на нашому здоров'ї і зменшила допомогу, а саме на разовій допомоги на лікування в два рази, поліпшення житлових умов в чотири рази, на харчуванні наших дітей в учбових закладах та садочках і так далі по всім напрямкам соцзахисту. Вважаю це особистою неповагою до ветеранів, міського голови та влади. Тому ми не повинні залишати ці питання без відповіді і надалі мовчати. Пропоную завтра, 25-го січня всім, у кого є можливість, прийти на сесію о 10:00 для вирішення цих питань і не тільки. Вимагаємо тільки одного, повернення назад грошової допомоги по всім напрямкам соцзахисту. P.S. На муніципальну варту кошти в них є і виділяють на неї мільйони гривень.


Тож, що відбуватиметься на завтрашній сесії Світловодської міської ради? Незабаром дізнаємося та повідомимо.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top