П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Надзвичайні пригоди

Зниклого у Кременчуці хлопчика знайшли у Світловодську Новина з фото

Зниклого у Кременчуці хлопчика знайшли у Світловодську
Хлопчик до п’ятої ранку шукав будинок бабусі. Його помітила продавчиня магазину та повідомила поліцію.
^ Реклама ^

У Кременчуці поліцейські всю ніч шукали 10-річного хлопчика, який пішов з дому. Його знайшли у Світловодську.

Про це повідомив речник поліції Полтавської області Юрій Сулаєв на своїй сторінці у Facebook.

"На пошуки дитини орієнтували весь особовий склад поліції Полтавщини, а також підрозділи сусідньої Кіровоградської області та громадськість. Дитину потрібно було знайти якомога швидше. Адже небезпека полягала ще й у тому, що на вулиці мінусова температура і хлопчик міг переохолонути чи, не дай Боже, замерзнути", — повідомляє Суслаєв.


До пошукової роботи була залучена максимальна кількість поліцейських Кременчуцького райуправління та наряди патрульної поліції, волонтери пошукового загону "Мілена" (Полтава), медійники та небайдужі користувачі соціальних мереж.

"Поліцейські всю ніч "прочісували" місто та його околиці, шукаючи дитину. Але результату не було. Нарешті, близько 5-ї ранку правоохоронці отримали гарну новину від колег із Кіровоградщини. Хлопчика знайшли в Світловодську. Він блукав вулицями, шукаючи будинок, де проживає його бабуся. Дитину побачила місцева продавчиня цілодобового продуктового магазину і повідомила місцевих поліцейських. Далі працівники групи реагування патрульної поліції прибули на місце, встановили родичів хлопчика та доставили його до рідних!" — додає речник.


За попередньою інформацією поліції Кременчука, мама дитини із сестричкою перебуває в лікарні в іншій області.

"Хлопчик, який залишився вдома, вирішив поїхати до бабусі на Кіровоградщину. Каже, що поїхав автобусом. Та виявилося, що він забув, де в Світловодську знаходиться будинок бабусі. От і шукала дитина той будинок до 5-ї ранку, поки його не побачила місцева жінка. На щастя, із хлопчиком усе добре. Його передали рідним".


Усі обставини події з'ясовують ювенальні поліцейські.

"Бажаємо всім членам цієї родини міцного здоров'я та щасливої долі! А всім батькам і опікунам радимо частіше спілкуватися зі своїми дітьми, перейматися їх інтересами та дозвіллям, бути їм друзями та створювати комфортні умови в родині, аби дитина відчувала вашу любов та турботу!" — акцентує Юрій Сулаєв.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top