П’ятниця, 19 квітня 2024
Новини компаній

Yappi Corporate: все про корпоративне вивчення англійської мови Рекламний матеріал

Yappi Corporate – школа, яка надає послуги прямо до офісу. Вона входить у найбільшу мережу мовних курсів із гарною репутацією. Давайте розберемося в особливостях викладання у цій школі та подивимося, як вибрати оптимальний курс та організувати навчання співробітників. Для початку, сформуйте завдання та цілі, яких має досягти ваша компанія та якого рівня англійської ви очікуєте від кожного працівника. Обов'язково повідомте про це менеджера школи і всі ваші побажання будуть враховані.


Yappi Corporate: все про корпоративне вивчення англійської мови
Використання сучасних технологій – невід'ємна частина вивчення корпоративної англійської
  • Тестування співробітників
    В усіх у компанії може бути зовсім різний рівень володіння англійською мовою. Хтось вже відвідував курси раніше, а хтось вивчав її лише в рамках програми у школі та університеті. Саме тому для складання правильної програми навчання необхідно провести тестування співробітників та визначити їхній рівень і ті моменти, які потребують особливо ретельного вивчення. Воно проводиться безкоштовно перед початком занять, про що ви можете дізнатися на сайті школи Yappi Corporate.
  • Вибір системи навчання у Yappi Corporate
    Визначившись з цілями та рівнем англійської, саме час приступати до вибору програми. У Yappi Corporate знайдуться системи навчання на будь-який смак. Наприклад, вам потрібне вивчення тільки початкових тем або необхідно злегка підтягнути вже наявні знання – тоді зверніть увагу на семестр "Базовий". Для більш розвинених тем рекомендується семестр "Поглиблений", а якщо ви хочете навчити співробітників у найкоротший термін, існує курс "М'ясо". Про всі особливості програм та порядок роботи викладачів ви можете прочитати тут.
  • Можливість онлайн-навчання
    Ваші співробітники можуть відвідувати курси Yappi Corporate як в офісі школи, так і не відходячи від робочого місця. Але що робити, якщо ваша компанія розкидана по всій Україні, а може, і по всьому світу? На цей випадок пропонуються заняття онлайн, які проводяться у зручний час із використанням спеціальних комп'ютерних програм. У школи є своя CRM система, що допомагає в навчанні і робить його більш зручним і простим, адже всі матеріали, що навчають, знаходяться в одному місці і не потрібно носити з собою безліч підручників.
  • Відстеження успішності
    Важлива частина ефективності будь-якого навчання – контроль за успішністю. Своєчасно помічені проблеми набагато легше усунути, не чекаючи поки що проблемні моменти накопичаться як снігова куля. Саме тому менеджери Yappi Corporate ретельно збирають та систематизують інформацію про успішність кожного співробітника. Така наочна аналітика дозволяє побачити, наскільки сумлінно співробітник ставиться до навчання і чи потрібна йому додаткова допомога викладача. Роботодавець бачитиме результати грошових вкладень і у кожного учня буде мотивація вивчати англійську мову.

Партнери:


Top