П’ятниця, 26 квітня 2024

^ Реклама ^
ТОП-новини Спорт

«Дніпровські хвилі» відбулися у Світловодську

«Дніпровські хвилі» відбулися у Світловодську
Четвертий рік поспіль Світловодськ приймає традиційний всеукраїнський турнір з волейболу серед дівочих команд "Дніпровські хвилі", який було започатковано у 2018 році. Цього разу у нашому місті змагалися дев'ять команд (2007 р.н. і молодші) з чотирьох областей України.
^ Реклама ^

Турнір відбувся 17 жовтня одразу на трьох майданчиках Світловодської КДЮСШ №1. Методом жеребкування команди були розділені на три підгрупи. Ті команди, які посіли перші місця у підгрупах боролися за медалі.

Вихованки Ірини Горобець без особливих зусиль вийшли до фінальної частини, здобувши перемогу над командами Кропивницького та Канева з рахунком 2:0! Переможцями у своїх підгрупах визначились команди Черкас та Прилук. Гра з черкаськими дівчатами промайнула на користь світловодчанок з рахунком 2:0, а вже за головний приз переможця турніру виявилася досить напруженою! Якщо першу партію господарі виграли, то другу віддали, а в третій не вистачило сил стримати потужні атаки суперника — 1:2 і срібні нагороди! Але поразка від більш сильнішого суперника йде тільки на користь, адже попереду чемпіонат України "Дитяча ліга", яка стартує вже незабаром! Тож, такі турніри є найкращою підготовкою до змагань вищого рівня.

Одже, Переможець турніру — команда ДЮСШ м.Прилуки, бронзовий призер — Черкаси!

У кожній команді були відзначені кращі гравці грамотами та пам'ятними призами "Кращий гравець" турніру. У світловодській команді таким призом було нагороджено Карину Бричко. Жоден учасник змагань не залишився без солодощів. Дякуємо всім, хто взяв участь в організації турніру "Дніпровські хвилі"!


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top