П’ятниця, 19 квітня 2024
ТОП-новини Освіта

15 вересня оберуть нового директора Світловодського коледжу Новина з фото

15 вересня оберуть нового директора Світловодського коледжу
Подія важлива для нашого міста, оскільки у Світловодську це єдиний заклад, де молодь отримує фахову передвищу освіту, не покидаючи домівки. Це актуально в рамках освітньої реформи, адже з 2027 року старша школа стане профільною, а старшокласники після 9 класу обиратимуть між ліцеєм, який забезпечує профільну середню освіту, і коледжем, який забезпечує не тільки профільну середню освіту, а й спеціальність. І від політики директора залежить, яким курсом піде заклад далі і чи даватиме таку освіту, яка цінується в Україні.


У попереднього директора відокремленого структурного підрозділу "Світловодський політехнічний фаховий коледж Центральноукраїнського національного технічного університету" Ігоря Петрова закінчився контракт.

Вибори нового директора відбудуться 15 вересня з 9:00 до 15:00 в актовому залі закладу. Результати будуть відомі в той же день.

У голосуванні беруть участь усі педагогічні працівники закладу, 25% (квота) інших працівників закладу, 25% (квота) представників студентського самоврядування.

До участі у конкурсі допущені чотири кандидати з педагогічною освітою, досвідом роботи викладання та організаторським досвід:
  • Ольга Кореняк — викладачка історії та культурології ВСП "СПФК ЦНТУ";
  • Олександр Гуршал — заступник директора з навчальної роботи ВСП "СПФК ЦНТУ".
  • Михайло Рудич — викладач спеціальних дисциплін ВСП "СПФК ЦНТУ";
  • Вадим Туманов — на сьогодні безробітний, останнє місце роботи — перший заступник Великоандрусівського сільського голови;

З біографіями, мотиваційними листами та проєктами стратегічного плану розвитку ВСП "СПФК ЦНТУ" претендентів на посаду можна ознайомитися на сайті закладу.


Власне голосування svetlovodsk.com.ua


Усього проголосувало: 770 користувачів



Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top