Вівторок, 16 квітня 2024
ТОП-новини Кримінал

За водійку, яку підозрюють у скоєнні смертельної аварії у Світловодську, внесли заставу Новина з фото

За водійку, яку підозрюють у скоєнні смертельної аварії у Світловодську, внесли заставу
За водійку Тетяну Вишневську, яку підозрюють у скоєнні смертельної аварії у Світловодську, внесли заставу.


Про це Суспільному розповіла працівниця територіального управління Державної судової адміністрації в області Маргарита Криворотенко.

За її словами, 340 тисяч 500 гривень внесли на рахунок управління 6 вересня.

Виконувачка обов'язків речниці обласної прокуратури Катерина Шраменко розказала, що у разі внесення застави, підозрювана має приходити до слідчого, прокурора або слідчого судді за кожною вимогою. Без дозволу не може відлучатися з місця проживання, або змінювати його.

Не може особисто або через третіх людей спілкуватися з свідками аварії, має здати закордонний паспорт та носити електронний браслет.

"Якщо вона порушує хоча б одне з цих зобов'язань, тоді застава не повертається, а спрямовується в бюджет держави", – уточнила Катерина Шраменко.


Адвокат підозрюваної Валерій Охріменко від коментарів відмовився.

За водійку, яку підозрюють у скоєнні смертельної аварії у Світловодську, внесли заставу

Що відомо
  • На вулиці Героїв України у місті Світловодськ Кіровоградської області водійка легкового автомобіля на тротуарі збила жінку, яка від отриманих травм померла в лікарні. Речниця поліції в області Віталіна Бевзенко розповіла Суспільному, що подія сталась близько 4 години ранку першого вересня.
  • Керівник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції в Кіровоградській області Костянтин Тарасенко розповів, що в автомобілі була водійка і троє пасажирів. У ще двох учасників аварії струси мозку, закриті черепно-мозкові травми. У чоловіка є ще травма волосяної частини голови, а у жінки – травма нижньої кінцівки.
  • За словами головного лікаря Світловодської лікарні Юрія Котенка, у загиблої жінки залишились троє дітей.
  • Другого вересня Тетяні Вишневській обрали запобіжний захід 60 днів тримання під вартою з правом внесення 340,5 тисяч гривень застави. Таке рішення ухвалив Ленінський районний суд у Кропивницькому.
  • Справу розслідують за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження". Санкція статті – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
  • Відповідно до статті 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не доведуть у законному порядку і встановлять обвинувальним вироком суду.


Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top