Неділя, 19 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Акції Tesla утримують позиції: як інвестувати з України? Рекламний матеріал

Акції Tesla утримують позиції: як інвестувати з України?
Другий квартал 2021 року і черговий рекорд від топового виробника електрокарів — 201 тисяча поставлених автівок. Автоконцерн трохи не дотягнув до власної цілі — 207 тисяч одиниць, але перевершив очікування аналітиків та підтримав оптимізм інвесторів.
^ Реклама ^

Наприкінці весни 2021 був кращий час, щоб інвестувати в акції Tesla. Їх вартість опускалася нижче позначки у $600, чим встигли скористатися ті, хто прагнув дешевше придбати активи. Станом на початок липня курс підвищився — так, 8 липня за одну акцію TSLA на NASDAQ довелося б віддати $652.

Як вкласти в бізнес Ілона Маска?

Більшість українських інвесторів надають перевагу інвестуванню через американську біржу. Зробити це максимально просто, головне — знайти брокера, що дає доступ до закордонних фінансових ринків. Така послуга доступна клієнтам "Фрідом Фінанс Україна". Усі консультації, аналітику, послуги з обліку та зберігання вони отримують в українському офісі, а доступ до NASDAQ відкриває представництво за кордоном (адже Freedom Finance — це міжнародний холдинг, акції якого також лістингуються на американській біржі).

Все, що потрібно зробити, аби інвестувати в акції Tesla, це укласти договір з компанією, відкрити брокерський рахунок та поповнити його на необхідну суму. Подальші дії (купувати, продавати нові акції, відстежувати зміни та стан рахунку) можна виконувати просто зі смартфона через спеціальний додаток від компанії.

^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top