Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Джинси жіночі: гайд сучасними моделями Рекламний матеріал

Джинси жіночі: гайд сучасними моделями
Без зайвих слів ми почнемо знайомити вас із актуальним модельним рядом найпопулярнішого предмета гардероба.
^ Реклама ^

Straight — ці джинси жіночі вважаються позачасовою класикою. Відрізняються однаковою шириною штанин по всій довжині, підходять для будь-якої статури. Якщо оберете модель із завищеною талією, то вона допоможе візуально видовжити ноги.

Slim — завужений крій, проте не сильно облягає фігуру. Джинси з таким силуетом не обмежують рухів, виглядають стильно та підкреслюють стрункість.

Boot Cut поступово розширюються від колін до низу та призначені для взуття на підборах. Це ті культові джинси-кльош, які користувалися шаленою популярністю кілька десятиліть тому, і зараз знову успішно підкорюють джинсові хіт-паради.

Boyfriend — вільний мішкуватий крій, потертий вигляд, часто підсукані штанини. Цей неформальний фасон неймовірно зручний для повсякденних луків.

Relaxed fit — розслаблений фасон, який дає абсолютну свободу рухів. Це ідеальна модель для активного відпочинку, довгих прогулянок, екскурсій, тощо.

Mom jeans відрізняються вільним кроєм, високою посадкою та акцентом на лінії бедра. Максимально комфортні, тому так і полюбилися всьому світу. Шалену популярність здобули ще в 90-х минулого століття, а зараз знову є одними із трендових.

Маємо для вас місце для онлайн-покупок — інтернет-магазин Ultrashop. Тут ви зможете зануритися у світ брендів: Levi’s, GUESS, Superdry, HUGO, BOSS, Karl Lagerfeld та Baldinini. Приємних покупок!
Джинси жіночі: гайд сучасними моделямиДжинси жіночі: гайд сучасними моделями

^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top