Четвер, 02 травня 2024

^ Реклама ^
Новини компаній

Автомобілі родом з України: характеристики

Автомобілі родом з України: характеристики
Українська частина виробництва автомобілів сьогодні представлена більшою мірою процесами збирання. Тобто іноземні концерни підписують угоди з українськими підприємствами про постачання різних деталей або виробництва частини з них. В результаті на українських заводах йде повноцінна збірка автомобіля. Після цього йде тестування та модель випускають у продаж.
^ Реклама ^

Але є виключно вітчизняні бренди авто, які й досі можуть випускатися. Роздивимося найбільш популярних представників українського автопрому.

Нива: історія з 1977 року

Початок випуску цього авто стосується ще радянських часів. Тоді існувало три заводи, які займалися виготовленням саме цих авто: ВАЗ (Росія), Азія-Авто (Казахстан) та ЛуАЗ (Україна). З утворенням незалежної України виробництво не зупинилося, тому й зараз можна купити Ниву різних років випуску. Модифікації різних років повністю змінюють характеристики.

Так, сьогодні є дві сучасні моделі: Lada 4x4, Chevrolet Niva, яка створювалася у колаборації з General Motors. У 2009 році покращили зчеплення і гальма, додали підвіску від Chevrolet. У 2014 році змінилася модифікація Urban. Додаткові властивості:
  • покращена шумоізоляція;
  • зменшення діаметру керма;
  • наявність кондиціонеру;
  • автоматичний склопідіймач.

Відповідно до цього модифікували й моделі Lada.

Таврія Нова: вторинний ринок

Виробництво автомобілів "Таврія Нова" завершилося ще у 2007 році. Але на вторинному ринку присутньо ще досить пропозицій про продаж. Так, ви можете вибрати старі моделі, що досі на ходу: на сервісі OLX запропоновано багато варіантів по різних містах України.

Випускалася "Таврія" в різних модифікаціях з такими позначками:
  • "стандарт" з двигунами 1,1, 1,2, 1,3 л;
  • "люкс" з такими ж об’ємами.

Також чотирьохмісний хетчбек представлено у двох варіантах компонування: передньомоторний й передньопривідний.

Український автопром співпрацює з іноземними концернами General Motors, Daewoo Motors, Chery Automobile. Завдяки цьому йде активний продаж моделей Lanos, Vida, Forza тощо.

^ Реклама ^
^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top