Вівторок, 23 квітня 2024
ТОП-новини

Теплі дощі чекають на Світловодськ у першому тижні червня

Теплі дощі чекають на Світловодськ у першому тижні червня
Червень почнеться у Світловодську зі значних опадів. Гарно для рослин, а для відпочинку за містом — не дуже. Помірне тепло та опади збережуться на протязі всього першого літнього місяця.


Опади та хмарність: знадобиться парасоля

За прогнозами Мета, перший тиждень червня буде помірно дощовим. Найсильніші опади очікуються у п’ятницю, 4 червня, але у неділю мешканці міста зможуть трохи відпочити від дощів. Буде мінлива хмарність, температура підвищиться до +20°C.

Денна температура у цей період складе +15°C…+21°C, а нічна — +11°C…+14°C. Сильні пориви вітру слід чекати у середу та п’ятницю, швидкість складатиме до 15-16 м/с. Вологість повітря коливатиметься незначно — від 64 до 74%.

Опади по всій Україні

Червневі дощі прогнозуються по всій країні. Наприклад:
  • у Дніпрі, як повідомляє Мета Погода, очікуються опади, хмарність, навіть грози, днем буде +15°C…+23°C, вночі — +9°C…+14°C;
  • Києву "загрожують" лише незначні дощі та мінлива хмарність з денною температурою +17°C…+19°C, вночі буде — +10°C…+12°C;
  • у Харкові дощитиме наприкінці тижня, повітря прогріється до +14°C…+21°C вдень та до +12°C…+14°C вночі;
  • у Львові буде трохи прохолодніше вдень — до +14°C…+19°C, вночі — до +10°C…+12°C, весь тиждень очікується мінлива хмарність, буде кілька дощових днів.

Така погода, прогнозують синоптики, зберігатиметься майже весь червень. Звичайно, буде кілька ясних, справді теплих днів, але парасолі треба тримати напоготові.

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.

Партнери:


Top