Четвер, 25 квітня 2024

^ Реклама ^
Корисна інформація

Як швидко можна поповнити рахунок мобільного оператора? Рекламний матеріал

Як швидко можна поповнити рахунок мобільного оператора?
Поповнити рахунок телефону швидко та без обов'язкової реєстрації — зручна можливість для користувачів сервісу iPay.ua. Послуга доступна за посиланням https://www.ipay.ua/ua/bills/charge-mobile та дозволить слідкувати за балансом абонентам більшості популярніших мобільних операторів. Переказати гроші з банківської картки можна в будь-який час доби з мінімальною комісією за послугу. Операція займає всього 2 хвилини та є максимально спрощеною.
^ Реклама ^

Поповнення рахунку за допомогою карти

Онлайн-портал iPay.ua — надійний партнер для користувачів всіх операторів мобільного зв'язку в Україні. Власники карток Visa/MasterCard мають можливість зарахувати кошти на баланс телефону всього за 5 кроків:
  1. Вибрати вікно "Швидке поповнення мобільного".
  2. Вказати номер телефону в міжнародному форматі.
  3. Обрати суму поповнення.
  4. У новому вікні вказати реквізити картки (термін дії, номер, CVV).
  5. Залишити номер для зворотного зв’язку та підтвердити платіж.

Ще одна можливість поповнити рахунок швидко — вибрати мобільного оператора, після чого ввести суму платежу і реквізити картки. Для зручності користувачів на сторінці є номер гарячої лінії оператора та чат служби підтримки.

З якою картки можна перевести гроші на телефон

Для швидкого та своєчасного зарахування грошей на рахунок мобільного знадобиться карта MasterCard або Visa, видана будь-яким (у тому числі іноземним) банком. Це може бути дебетова або кредитна карта, на балансі якої достатньо коштів. Переказ також можливий для абонентів, що скористалися послугою роумінгу. Кожна транзакція на платіжному онлайн-порталі iPay.ua є безпечною — всі дані користувача захищені.

Скільки становить комісія за поповнення мобільного?

Все грошові операції, що виконуються за допомогою сервісу iPay.ua, здійснюються без прихованих платежів. За виконанні грошової операції з балансу картки знімаються мінімальні комісійні утримання. Розмір комісії можна дізнатися ще до підтвердження платежу, що залежить від оператора і суми поповнення. Деякі тарифи оплачуються з нульовою процентною ставкою. Зареєстровані користувачі отримують бонуси за кожен грошовий переказ.

Чому вигідно співпрацювати з iPay.ua

Поповнення телефону без реєстрації та миттєве зарахування грошей на рахунок дозволяє завжди бути на зв'язку. Для оплати доступні всі популярні мобільні оператори в Україні. Зареєстровані користувачі мають можливість створювати шаблони для швидкого поповнення в два кліка, переглядати архів і використовувати бонусну програму. При виникненні труднощів з грошовим переказом цілодобова технічна підтримка допоможе вирішити проблему.

Безпека при переказі грошей з картки на рахунок мобільного

На сайті iPay.ua використовуються сучасні протоколи захисту PCI DSS, що належать до міжнародних стандартів та відповідають вимогам світових платіжних систем. Завдяки системі верифікації використання крадених карт виключено, також, як і доступ до даних користувачів сервісу.

^ Реклама ^
^ Соціальна реклама ^

Партнери:


Top